Jobbet Butikssäljare till Elgrossist med start omgående har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butikssäljare till Elgrossist med start omgående publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Gävle
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet från service- och butiksbranschen och är på jakt efter en ny utmaning? Vår kund i Gävle söker en butikssäljare på heltid!

Information om uppdraget:

Som Butiksäljare är en av dina huvuduppgifter att tillsammans med dina kollegor i butiken ansvara för butiksförsäljningen i Gävle. I arbetet ingår att ge service till våra butikskunder, sköta sedvanliga butikssysslor och aktivt medverka till att utveckla butiksförsäljningen. Du arbetar med att ta emot gods, packa upp varor, möta kunder och sitta i kassan.

Vår kund är en av landets ledande elgrossister och återfinns på 35 platser i Sverige. Vi söker nu dig som vill kliva in som butikssäljare och möta deras kunder i Gävlebutiken. Tjänsten är på heltid och inledningsvis på 6 mån provanställning. Bakgrunden till denna tillsättning är en kollega som går i pension och en som går vidare mot nya utmaningar.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete i butik eller motsvarande. Du har vana av att möta kunder och tycker att en hög servicenivå är en självklarhet i alla lägen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är en van datoranvändare som snabbt sätter sig in i nya system.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från el, t.ex. läst el på gymnasiet eller liknande men det är ej ett krav. Det viktigaste är din inställning och att du gillar att möta människor.

Vi arbetar löpande med urval och intervju och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44962

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Spontanansökan Gävle Gävle Sogeti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till