Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butikssäljare till Ahlsell sökes omgående! jobb i Linköping på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butikssäljare till Ahlsell sökes omgående! på StudentConsulting

Butikssäljare till Ahlsell sökes omgående!

StudentConsulting Linköping, Östergötlands län Heltid
Är du en glad och positiv person som brinner för service? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Vi söker dig som vill vara med och ge våra kunder i Linköping bästa tänkbara service och stödja dem med kvalificerad rådgivning i butiken. Våra kunder är proffs som bygger, installerar och underhåller. På Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljkår. För kunden är vi som bäst då vi samarbetar. Med vårt enorma sortiment får du chans att arbeta med kunniga kollegor inom fler segment och roller.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är öppen, ansvarsfull och lösningsorienterad. Vidare ser vi gärna att du är engagerad, nyfiken och visar stort intresse. För att ge våra kunder bra service är det viktigt att du gillar att samarbeta. Din bakgrund kan variera men det är meriterande med kassavana sedan tidigare och om du har arbetat med kundkontakt. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper för tjänsten.

Du kommer att arbeta med alla de uppgifter som förekommer i en butik och det förväntas att du tar eget ansvar och initiativ och vill vara med på vår resa att utveckla butiken mot nya framgångar. Rollen kommer innebära jobb i butiken i Linköping med kassaarbete, kundmottagande, varuplock och inventering som är förekommande arbetsuppgifter under en vanlig vecka på jobbet!

Det här är ett konsultuppdrag på heltid i 6 månader. Du blir anställd på StudentConsulting men arbetar som konsult hos Ahlsell i Linköping. Efter uppdragstiden finns möjlighet till vidare anställning direkt på företaget för rätt person!

Ansök redan idag, vi gör intervjuer löpande och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Butikssäljare till Ahlsell sökes omgående!
StudentConsulting Linköping Heltid
Student sökes för extrajobb som butikssupportmedarbetare!
StudentConsulting Stockholm Deltidsanställd
Studerande truckförare sökes för extrajobb till XL-Bygg i Ystad
StudentConsulting Ystad Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58435