Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butikssäljare Special ICA Maxi Häggvik jobb i Sollentuna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butikssäljare Special ICA Maxi Häggvik på ICA

Butikssäljare Special ICA Maxi Häggvik

ICA Sollentuna, Stockholms län Heltid

Vad är Special?

Att arbeta på special innebär att du får vara en del av ett framgångsrikt team som sköter driften av butikens specialsortiment.

ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, lek samt grilltillbehör och förser ICAs 1400 butiker i Sverige. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi har idag cirka 800 medarbetare och har en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. Livs-delen i ICA Maxi Stormarknad ägs och drivs av enskild handlare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta med samtliga produktkategorier inom special. Du kommer agera säljare och hjälpa våra kunder att göra det enkelt att handla.

Som säljare på Maxi Special är du en viktig lagspelare som deltar i arbetet i hela butiken, du kommer att ta emot varor, fylla på i butik och kontrollera korrekt prismärkning och skyltning. Arbetet innefattar till största del försäljning genom personlig service. Genom detta vill vi att du bidrar till en positiv kundupplevelse och god försäljningsutveckling i butiken. Arbetet innebär varierande arbetstider. förutom att hjälpa våra kunder, plocka varor, bygga inspirerande exponeringar, fronta varor m.m.

På sikt kommer du att få ett eget produktområde att sköta. Då ingår uppgifter som att beställa varor, bygga om på avdelningen, följa upp försäljning och resultat.

Din profil

Du som söker skall ha ett starkt driv. Du ska trivas i snabbrörliga miljöer med mycket kundkontakter. Kunden är i centrum, så service skall sitta i ryggraden.

Tempot är högt varpå du skall klara av att hantera fler arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i butik. Erfarenhet från detaljhandeln är meriterande. Då vår butik har ett extra stort fokus på konfektion samt trädgård/grill är det en bonus om du har kunskaper och erfarenhet inom dessa områden.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning

Tillträde

Snarast

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten:

Niklas Sylvén butikschef Special

[ Link removed ]

Obs! Vi hanterar inga ansökninigar via mail.

Sista dag för ansökan

2022-01-31

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015281