Jobbet Butikssäljare sökes till VVS butik för sommarjobb v.31-34 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butikssäljare sökes till VVS butik för sommarjobb v.31-34 publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad och engagerad? Har du tidigare erfarenhet av att jobba i butik? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi dig som är studerande och som vill sommarjobba i en butik i centrala Stockholm under fyra veckor, på heltid, i sommar.

Vår kund är ett av de ledande tekniska handelsbolagen inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Arbetsuppgifterna innefattar försäljning, varupåfyllning och till viss del lagerarbete. Det är ditt ansvar att se till att butikens kunder får ett gott bemötande samt att det är ordning och reda i butiken.
För rätt person finns det chans att till hösten jobba extra vid sidan av studier.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men jobba hos vår kund på Sveavägen. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student med en ambition att studera minst 1 år framöver. För att passa i tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik samt att du trivs med kundbemötande. Du talar och skriver svenska obehindrat och är serviceinriktad, initiativrik, ordningsam samt trivs med arbete i team. Det är meriterande om du har VVS /el kunskap.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42417

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.