Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butikssäljare sökes till ICA Maxi Special Malmö jobb i Malmö på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butikssäljare sökes till ICA Maxi Special Malmö på ICA

Butikssäljare sökes till ICA Maxi Special Malmö

ICA Malmö, Skåne län Deltid

Det här är ditt blivande jobb

Som säljare på MAXI Special Malmö är du en viktig lagspelare och ingår i något av butikens två team. Hos oss har du som säljare kund- och försäljningsfokus som första prioritet.

Du ska även bidra till att uppnå butikens försäljningsmål samt dagligen arbeta med prissättning, exponeringar, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar) samt hålla ordning och reda.

ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, lek samt grilltillbehör och förser ICAs 1400 butiker i Sverige. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi har idag cirka 800 medarbetare och har en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. Livs-delen i ICA Maxi Stormarknad ägs och drivs av enskild handlare.

Vem är du?

För att passa bra in i vårt butiksteam behöver du vara en person som trivs med ett högt arbetstempo med varierande arbetsuppgifter, och som vill utvecklas i din roll som säljare hos oss på MAXI Special. Som person är du serviceinriktad, kundfokuserad, prestigelös, flexibel och har en bra samarbetsförmåga. Serviceyrket är en naturlig del av din vardag och du ger alltid det "lilla extra" till både kund och medarbetare.

Du som söker skall ha gymnasium eller relevant utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet inom detaljhandeln. Du kommer arbeta i många olika datasystem vilket kräver god datakunskap samt bra inlärningsförmåga.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Anställningsform

Vi söker en 30 timmar tillsvidaretjänst, provanställning på 6 månaderTillträde

Enligt överenskommelseKontaktperson

Teofik Alihodzic, Butikschef ICA Maxi Special

[ Email address blocked ]Sista dag för ansökan

Sista dag för ansökan är 2 augusti 2021.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

 

Rekommenderade jobb

Butikssäljare sökes till ICA Maxi Special Malmö
ICA Malmö Deltid
Ica Maxi Special Kristinehamn söker Säljare på 50%
ICA Kristinehamn Deltidsanställd
Redovisningsekonom till ICA Affärsservice
ICA Västerås Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014001