Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butikssäljare på heltid till Solar i Umeå jobb i Umeå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butikssäljare på heltid till Solar i Umeå på StudentConsulting

Butikssäljare på heltid till Solar i Umeå

StudentConsulting Umeå, Västerbottens län Heltid
Vi söker en serviceinriktad och lösningsorienterad medarbetare på heltid till vår kund Solar som är verksamma inom EL & VS branschen med placering i Umeå.

Information om uppdraget:

Som butikssäljare på Solar har du daglig kontakt med kunder inom El och VS området. Din uppgift är att leverera god service och teknisk support genom att guida dem i Solars produkter, tjänster och nyheter på marknaden. Ditt fokus ska alltid ligga på att ge kunden en positivt och professionell upplevelse och du själv ska samtidigt trivas i att utmanas på jobbet.

Vidare kommer tjänsten innebära:
- Försäljning
- Hantering av sortiment
- Hantering av in- och utgående gods
- Butiksoptimering
- Att sköta kampanjer och se till att dessa marknadsförs på rätt sätt.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen är det viktigaste att du har känsla för service och förmåga att skapa mervärde för kunden. Självklart är det en fördel om du även har kunskap/erfarenhet från EL eller VS branschen (exempelvis från utbildning, erfarenhet som montör eller försäljning av produkter).
Har du tidigare arbetat med försäljning av något slag är detta positivt. Vidare ska du ha god datorvana.

Som person är du engagerad, lösningsorienterad och lyhörd för kundens behov och önskemål. Du hittar din energi i att få möjlighet att arbeta i en social och föränderlig miljö med högt tempo. Vidare är det viktigt med struktur och god organisering i denna roll så ditt ordningssinne också är av största vikt.

Uppdraget är långsiktigt och förväntas påbörjas i slutet på oktober/början på november. Du inleder din anställning som konsult via StudentConsulting men med tanken att du så småningom anställs av kundföretaget.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Solar är ett ledande europeiskt inköps- och serviceföretag främst inom el, värme och VVS, ventilation och klimat- och energilösningar.
Vi servar professionella entreprenörer och vår verksamhet är centrerad på ett brett produktsortiment, bra produkttillgänglighet, logistisk excellens och värdeskapande tjänster.
Vi har 3000 skickliga medarbetare i 6 länder och omsatte år 2020 nära 11,5 miljarder danska kronor.
Som inköps- och servicepartner fokuserar vi på den enskilda kunden. Vi arbetar nära dig för att kunna erbjuda skräddarsydda tjänster som stöder dina egna initiativ, optimera de dagliga processerna och utveckla dina färdigheter för att driva en lönsam verksamhet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59713