Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butikssäljare med tekniskt intresse sökes till Elon Ljud & Bild i Falkenberg! jobb i Halmstad på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butikssäljare med tekniskt intresse sökes till Elon Ljud & Bild i Falkenberg! på Lernia

Butikssäljare med tekniskt intresse sökes till Elon Ljud & Bild i Falkenberg!

Lernia Halmstad, Hallands län Heltid

Är du en teknikintresserad, självgående och serviceinriktad person som skulle vilja testa på rollen som butikssäljare och installatör på ett framgångsrikt och marknadsledande företag? Just nu söker vi på Lernia en talangfull person till ett uppdrag hos Elon Ljud & Bild i Falkenberg. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan redan idag

Att arbeta på Elon Ljud & Bild

Tjänsten erbjuder ett varierande arbete mellan kundservice i butik och serviceinstallationer hos kund. Den dagliga driften består av arbetsuppgifter som att ta emot leveranser och fylla på varor. Utöver det ligger fokus på att ta hand om butikens kunder, upplysa och informera om erbjudanden samt skräddarsy tekniska lösningar efter kundens behov. Heminstallationerna görs på direkt efterfrågan av kund, vilket gör att varje arbetsdag erbjuder variation och nya utmaningar.

Är du rätt person för Elon Ljud & Bild?

Vi söker dig som är social och utåtriktad och som drivs av att få ta eget ansvar och ge en bra kundupplevelse! Du har troligtvis erfarenhet av försäljning och teknisk service eller åtminstone ett brinnande intresse och kunskap inom området. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör och är lösningsorienterad i dina arbetsuppgifter. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi önskar även att du:

* Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

* Har B-körkort för flexibilitet i arbetet.

* Har möjlighet att starta första oktober eller enligt överenskommelse.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Falkenberg

Erbjudande

På Elon Ljud & Bild erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Information

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia, men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund Elon Ljud & Bild. Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 21-08-29. Under processen ber vi er respektera att vi inte tar emot samtal.  Vid frågor skicka istället mail till [ Email address blocked ] .

Välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 168145