Jobbet Butikssäljare med teknik- och elektronikintresse sökes till heltidstjänst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butikssäljare med teknik- och elektronikintresse sökes till heltidstjänst publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av- och ett intresse för teknik? Är du dessutom serviceinriktad och tycker om att träffa människor? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Du kommer att arbeta vid servicedisken där du hjälper kunder med tekniska lösningar och problem. Utöver det kommer du att arbeta i kassan, bakom butiken på lagret, samt med övriga förekommande arbetsuppgifter i en butik. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider mån-fre.

Detta söker vi:

Som person är du öppen, positiv, serviceminded och gillar att arbeta självständigt men även i grupp. Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna inom el, elektronik eller teknik. Vidare har du erfarenhet av just teknik och elektronik eller ett stort intresse för detta.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41206

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Stockholm).