Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Butikssäljare med intresse för teknik till Passéra job in Jönköping at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Butikssäljare med intresse för teknik till Passéra på Poolia

Butikssäljare med intresse för teknik till Passéra

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Är du en stjärna på att ge service och brinner för att leverera ett förstklassigt kundbemötande? Vill du bli del av ett härligt gäng som värnar om att ha roligt på jobbet och gillar att arbeta tillsammans? Då har vi möjligheten för dig! Till Passéra i Jönköping söker vi en driven och serviceinriktad butikssäljare. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir fast anställd av Passéra. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som butikssäljare väntar en perfekt vardag för dig som alltid sätter kunden i fokus och med ett stort tekniskt intresse. Du kommer arbeta i Passéras butik och låsverkstad med försäljning och tillverkning av lås, cylindrar och nycklar. Att vara företagets ansikte utåt är för dig en självklarhet och du är gärna den första som tar emot kunder på besök i butiken. Genom ett gott bemötande och rådgivning ger du värdefull hjälp i att hitta rätt produkt eller lösning utifrån kundens önskemål. Till dina arbetsuppgifter hör mottagning av service- och felanmälningar via telefon och mail. Du utför orderläggning och fördelar ärenden till företagets tekniker. Tillsammans med dina kollegor håller du butiken i gott skick och säkerställer en god varuhantering med beställning och uppackning av varor.

På Passéra erbjuds du ett varierat arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir del av en spännande tillväxtresa och för dig med ambitioner finns det goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med ett härligt gäng utgör du en viktig funktion inom kundservice och ordermottagning, där alla värdesätter en stark teamkänsla och delar passionen för säkerhet. Totalt i verksamheten finns det 35 kollegor i Jönköping. Vi hoppas att just du blir nummer 36!

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av kundbemötande och försäljning, gärna från butik. Har du tidigare arbetet i liknande verksamhet eller mot kunder inom verkstads- och industribranschen ser vi det som meriterande. För oss är det viktigaste att du har en engagerad, driven och positiv inställning. Du har en stark vilja att lära och ser fram emot att få teknisk kunskap inom företagets tjänste- och produkterbjudande.

Som person är du serviceinriktad och sprider alltid glad energi till din omgivning. Du är relationsskapande, kommunikativ och bemöter varje kund på ett professionellt sätt. För att lyckas i rollen är du flexibel och trivs som bäst när det är ett härligt arbetstempo med drivkraft framåt. Att prioritera vad som kräver ditt fokus för stunden är en av dina styrkor och till dina egenskaper hör även att du är strukturerad och noggrann. Du uppskattar ett gott samarbete och har samtidigt förmågan att självständigt utföra dina arbetsuppgifter.

Om verksamheten
Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för oss handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter – alltid med din trygghet i främst rummet. Passéra började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter i Jönköping och i södra Sverige. Läs gärna mer på www.passera.se.

 

Rekommenderade jobb

Butikssäljare med intresse för teknik till Passéra
Poolia Jönköping Heltidsanställd
Lagermedarbetare
Jobandtalent Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Mekanisk montör sökes till AP&T i Tranemo!
Lernia Västra Götalands län - Tranemo Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60030