Jobbet Butikssäljare med fokus på företagsförsäljning till Flinks Järn har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butikssäljare med fokus på företagsförsäljning till Flinks Järn publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du jobbat med försäljning inom bygg, industri eller liknande? Är du en skarp försäljare som är redo att ta nästa steg och jobba mot proffs- och företagskunder? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi två butikssäljare med start omgående. Flinks Järn har fem butiker runt om i Stockholm placerade i Täby, Bromma, Hornsberg, Globen och Sätra. Placeringen är flexibel.

Flinks Järn erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt, välskött och mycket expansivt företag.

I rollen som butikssäljare kommer du att jobba med försäljning mot proffs och företagskunder inom bygg och industri. Du kommer bland annat sälja verktyg, maskiner, skyddsutrustning och industriförnödenheter till proffsmarknaden. Du kommer att ha ansvaret för en specifik varugrupp gällande dess inköp och försäljningsaktiviteter. Dessutom kommer du sköta direktkontakten med företagets leverantörer. Företaget har drygt 20 000 artiklar på som du dagligen kommer att sälja till butikens kunder. Du kommer få möjligheten att specialisera dig inom en produktgrupp, baserat på vilken grupp du finner mest intressant. Arbetet sker i grupp och växlar mellan olika butiksrelaterade arbetsuppgifter.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men att du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider. Varannan vecka jobbar du 05.50-15.00 mån-tors samt 05.50-13.00 på fredag och varannan vecka 07.50-17.10 mån-fre med viss flexibilitet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet från rollen som butikssäljare inom bygg, industri eller liknande och som har en hög servicekänsla.Du strävar alltid efter att ge kunden ett proffsigt bemötande och har en målsättning att snabbt läsa på och lära dig om företagets produkter för att ge dina kunder ett påläst intryck. Vi söker dig som är en lagspelare och som lätt kommer överens med personer i din omgivning. Det är mycket meriterande om du tidigare har jobbat med proffs-försäljning eller arbetat som hantverkare själv.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45646

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till