Jobbet Butikssäljare deltid ca 60% Circle K Skillingaryd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butikssäljare deltid ca 60% Circle K Skillingaryd publicerad av Circle K

Deltidsanställd
Skillingaryd

Arbetsbeskrivning
WE ARE LOOKING FOR PEOPLE PERSONS!

ARE YOU THAT PERSON?På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. 


Vi söker hjälpsamma personer som kan hålla flera bollar i luften utan att tappa fokus på detaljerna. Den ena dagen är aldrig den andra lik här, och du kommer att ha många intressanta uppgifter, allt ifrån att ta hand om våra kunder till att beställa produkter och hålla butiken i toppskick. Vi har högt fokus på mat och gör allt från att montera korv, baka bullar och bereda färska smörgåsar så vi ser gärna att du har ett stort matintresse. Som motprestation för din energi och entusiasm kan vi lova dig stora möjligheter att utvecklas och värdefull erfarenhet i en utmanande arbetsmiljö med högt tempo. Om det här låter som något för dig måste vi prata mer.

Stationen är öppen mellan 06.00-24.00 på vardagar och 08.00-24.00 på helger. Du kommer ha arbetspass som rullar på schema samt varannan helg. 
 
Vi förväntar oss att du: 

  • Ger våra kunder fantastisk service
  • Håll butiken i toppskick
  • Levererar på våra Famous for-kategorier (biltvätt, kaffe, mat, drivmedel)
  • Har kul med dina kollegor varje dag på jobbet

Våra medarbetare är det som skiljer oss från konkurrenterna och anledningen till att våra kunder kommer tillbaka. Din viktigaste uppgift på Circle K är att leverera snabb och vänlig service och se till att kunden alltid möts med ett leende och ett extra varmt mottagande. Med en positiv attityd och vilja att lära dig och utvecklas kan du komma långt på Circle K. 


Vi söker personer som är... 

  • motiverade
  • utåtriktade
  • säljfokuserade 
  • omtänksamma 

 
...allt annat kan vi lära dig! Dock behöver du vara minst 18 år och ha B-körkort.


Erfarenhet av arbetate inom restaurang eller med snabbmat är meriterande.
 
Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.


Vi på Circle K tror att alla kan nå dit de vill. Utan någon tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning kan du snabbt avancera till nya arbetsuppgifter och roller. Du lär dig många olika saker inom många områden. Vilket i sin tur är en perfekt språngbräda - både i och utanför Circle K. 

Tjänsten är på deltid till en början. Med goda karriärmöjligheter på våra övriga stationer i området. Många går från extrajobb till drömjobb hos oss!


Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag: 8/3 2019Kontaktperson: Jonas Löfgren (Store Manager)
Mejl: jonas.lofgren@circlekeurope.com

Telefonnummer:0370 712 30


Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss. 
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.


* Interna Circle K-kandidater kan söka antingen via ansökningsknappen, eller genom direktkontakt med Store Manager (mail eller telefon) för att ansöka på referenser utan CV.

Referens

62817

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till