Jobbet Butikssäljare - Twilfit, Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butikssäljare - Twilfit, Västerås publicerad av Retail Knowledge

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Varje dag på Twilfit lyckas vi med vårt mål att ge varje kvinna möjligheten att få extraordinära underkläder – oavsett kroppsform och storlek. Organisationen består i Sverige av Twilfit och CHANGE Lingerie vilket har lett oss till att bli Skandinaviens ledande underklädeskedja. Framgången drivs av passion, omtanke till varje kund och en stark vilja att förverkliga tillväxtpotentialen i våra butiker. Vill du delta i resan tillsammans med oss? Sök då tjänsten som butikssäljare till vår butik i Västerås!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 23 h/vecka med start 24 augusti.

Nyckeln till att bli en framgångsrik säljare hos Twilfit är att förse våra kunder med en unik och exceptionell kundupplevelse, där vi guidar våra kunder genom vårt stora utbud med 88 olika bh -storlekar. Vill du vara en del av ett företag där det finns en tydlig plan för din utveckling och där du vet vad som förväntas av dig?

Du kommer få en gedigen och fortlöpande utbildning både av din butikschef samt din säljcoach. Dessutom kommer vi se till att du blir bland de bästa i detaljhandeln. Detta görs bland annat genom e-lärande, men också genom utbildning och coachning i butiken.

Vad kännetecknar en framgångsrik säljare hos Twilfit?
- Du motiveras av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
- Med uppriktigt intresse får du kunden att känna sig speciell
- Du har en god energi och situationsförståelse
- Du är flexibel
- Du motiveras av att utveckla dina säljfärdigheter inom branschen
- Erfarenhet från underkläderverksamheten eller liknade affärer med intim kontakt med kunden är meriterande

Vad erbjuder vi dig:
Du kommer att bli en del av ett företag som drivs av passionerade medarbetare, som oavsett position arbetar hårt för att alltid leverera de bästa produkterna med en personlig service till våra kunder. Vi förväntar oss en serviceinriktad, självgående säljare med god energi och höga ambitioner. Vi vill investera i våra anställda och därför har du en god möjlighet att utvecklas i kedjan genom våra utbildningsprogram.

Lön ges enligt kollektivavtal.

Ansök nu
Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Skicka oss din ansökan så snart som möjligt genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt.


Referens

062992A561754F9AA56ECF5DBD1BAFC8

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till