Jobbet Butikspersonal Stockholm 2019 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butikspersonal Stockholm 2019 publicerad av Thule AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt att lätt, säkert och snyggt ta med sig det man behöver och bryr sig om när man lever ett aktivt liv. Under mottot Active Life, Simplified. erbjuder bolaget produkter inom produktkategorierna Sport&Cargo Carriers (t.ex takräcken, takboxar, hållare för cykel-, vatten- och vintersport som transporteras med bil), Packs, Bags & Luggage (t.ex. dator- och kameraväskor, vandringsryggsäckar, resväskor), RV Products (t.ex markiser, cykelhållare och tält för husbilar och husvagnar) och Active with Kids (t.ex cykelkärror, barnvagnar, barncykelstolar).


Thule Group har cirka 2 300 anställda vid 9 produktionsanläggningar och 35 försäljningskontor över hela världen. Produkterna säljs på 140 marknader och försäljningen under 2018 uppgick till 6,5 miljarder kronor. www.thulegroup.com

THULE STORE ägs av Thule Group som också äger varumärket THULE. Under paraplyet THULE STORE finns det nu två butiker, en i Malmö och en i Stockholm.

BUTIKSPERSONAL

Vår butik i Stockholm söker nu personal. Tjänsten är på 50% och tillsvidare.

I butiken arbetar vi med försäljning och exponering av alla Thules produkter. Vår produktportfölj är väldigt bred, allt ifrån takräcke till barnvagnar. Vi säljer och tillverkar produkter som är innovativa, användarvänliga samt har snygg och förstklassig design. Vi eftersträvar att hålla en hög kundservice till våra kunder så att de får en så komplett upplevelse av våra produkter som möjligt i vår butik. Vår målsättning är att kunden skall lämna vår butik med den rätta produkten för kundens ändamål och känna att det är lätt att använda, snygg men framförallt säker och trygg.

Vi vill att du skall brinna för konsumentprodukter, kontakten med kunderna och att arbeta för ett förstklassigt varumärke. Därför är det viktigt att du har ett genuint intresse av ett aktivt liv, är utåtriktad och tycker om att sätta kunden i fokus. Gillar du dessutom att hålla i event och annat som gör vår butik till något extra är det meriterande.

Någon formell utbildning är inget krav mer än fullgjort gymnasium.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta Calle Gunnmo, Store Manager Thule Store, +46 79 069 70 05. Ansökan sker löpande.

Vi tror på starkt lagarbete, både inom den enskilda   arbetsgruppen men också genom hela företaget. Vi strävar efter att vara en öppen och nyfiken organisation, där vi delar vår kunskap och där vi inspirerar varandra. Inom Thule Group hittar du människor som har en passion för de produkter vi gör och för det outdoor företag vi är. Vi delar samma värderingar och vi gillar att ha kul. Alla våra medarbetare har ett gemensamt ansvar för att upprätthålla denna anda och bidra till den på bästa sätt.

Referens

258825

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till