SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butiksmontörer jobb i på Jobandtalent

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butiksmontörer på Jobandtalent

Butiksmontörer

Jobandtalent Heltid
*Om kunden*
Vi söker engagerade och positiva montörer för kort uppdrag i Uppsala

*Arbetsbeskrivning*
Arbetet innebär montering av butiksinredning. Dina uppgifter innebär att montera väggar, hyllor, kylar, belysning, och kassadiskar etc.

*Erfarenhet*
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från monteringsarbete, byggjobb, serviceyrken och/eller tidigare arbete i butik och förstår värdet av att möta kunder med hög servicegrad. Du har ett tekniskt intresse, tycker om hantverksarbete eller andra praktiska uppgifter. Du behöver ha förmåga att läsa ritningar, samt att vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom ellära. Du som är intresserad behöver inneha B-körkort. Liftkort för skylift är meriterande.

*Personliga kvalifikationer*
Vi ser att du som söker är en social, arbetsam och positiv person som är händigt lagd och tycker om fysiskt arbete. Du värdesätter noggrannhet och vill genom ditt arbete skapa goda resultat i ditt team. Det är viktigt att du är en lagspelare och trivs i ett tätt samarbete med andra men samtidigt driver dig själv. För att klara arbetsuppgifterna behövs god fysik och god uthållighet då arbetsdagarna är långa. Arbetet är i huvudsak förlagt måndag - fredag under ungefär 4 veckor, och arbetet sker i Uppsala.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 68714885