Jobbet Butiksmedarbetare till Virserum! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butiksmedarbetare till Virserum! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Växjö
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med ett omväxlande arbete som erbjuder möjligheten att både få arbeta i direkt kontakt med kunder men även med annonsering, informationsmaterial och schemahantering. Då har vi en intressant möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är verkande inom konst och kultur och behöver nu en butiksansvarig till deras shop som är i nära anslutning till konsthallen. Kunderna är kultur intresserad och därför är det självklart meriterande om du delar deras intresse eller intresserad av att upptäcka ett nytt intresse.

Arbetsuppgifterna är som beskrivit omväxlande och du är ansvarig för shoppen i anslutning till konsthallen som har en serveringsdel där du kan komma att assistera med servering, enklare matlagning, att ge information till gäster i reception och sköta försäljning i shop. Då shoppen har en informationsavdelning och även vill hålla sina tjänster uppdaterade och göra reklam för eventuella besökare innebär även arbetsuppgifterna telefon och mail kontakt med olika kunder för att följa upp och informera om evenemang, skapa affischer och nyhetsbrev utifrån grafiska referensmallar. Tjänsten ställer höga krav på service och god kommunikativ förmåga. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Du kommer att utgå från arbetsplatsen i Viserum och befinna dig på plats tisdag-söndag, under kontorstider. Tjänsten är på 80%.

Du kommer bli direkt anställd av vår kund, där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vi gör löpande intervjuer och urval, så ansök redan idag!

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har ett intresse för inom arkitektur och konst men framförallt brinner du för att ge bra service och är engagerad i det du tar dig an. För att passa i tjänsten bör du vara självgående, ansvarstagande och flexibel. Det är ett krav med goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt. Vi tror att du sedan tidigare har erfarenhet av service på något vis och vill ge kunden bästa möjliga upplevelse. Låter det här som en intressant utmaning för dig? Ansök då redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40633

Liknande jobb

HR-assistent till företag i Växjö! Växjö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn033 - Växjö).