Jobbet Deltidsjobb för studenter som butiksmedarbetare till Japan Photo! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Deltidsjobb för studenter som butiksmedarbetare till Japan Photo! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Örebro
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för bild och foto samt erfarenhet av att jobba med kundbemötande? Är du studerande och söker ett extrajobb under sommaren och hösten? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För Japan Photo’s räkning söker vi en butiksmedarbetare på deltid. Tjänsten innebär att du efter behov kommer att jobba i företagets butik i Örebro. I rollen som butiksmedarbetare är det dina arbetsuppgifter att sälja och hjälpa kunderna beställa bildrelaterade produkter via företagets beställningsterminaler eller hemsida. Det är din uppgift att inspirera kunderna och aktivt jobba för att öka antalet besökare. Du kommer därmed bland annat stå utanför butiken och jobba med kreativa marknadsaktiviteter som ökar kundinflödet till butiken. Japan Photo erbjuder sina kunder möjligheten att ta studio/ID och skadefotografier samt utför reparationer av mobiltelefoner. Arbetsuppgifter kopplat till detta kan därmed också förekomma. Arbetstiderna kan variera och är förlagda under butikens öppettider såväl vardagar som helger.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är kommunikativ, hjälpsam och som brinner för att erbjuda kunden service utöver det vanliga. Du trivs med att ta egna initiativ, tycker om att stå i centrum och ta kontakt med nya människor. För att passa i rollen som Butiksmedarbetare hos Japan Photo har du ett intresse för bild och foto samt tidigare erfarenhet av att jobba med kundbemötande. Det är mycket meriterande om du har kunskaper i Photoshop, Lightroom och/eller andra fotobearbetningsprogram.

Det krävs att du:
- Kan kommunicera tydligt på svenska både i tal och skrift.
- Har en godkänd gymnasieexamen.
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som kommer pågå minst ett år framöver.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag. Intervjuer och urval sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Japan Photo etablerades i Danmark 1985. I Norge öppnades den första butiken i Oslo sommaren 1990. Under årens lopp har det tillkommit ytterligare 22 butiker runt om i Norge. Den första butiken i Sverige öppnades i Göteborg 2001 och några år senare i Malmö, därefter i Skövde och i Stockholm. Totalt har vi 7 butiker (än så länge) i Sverige. Japan Photo har även ett antal nätbutiker i såväl Norge som Sverige och nu även i Finland.
Japan Photo har sedan starten varit känt för hög kvalitet, stort urval och låga priser – oavsett om det gäller framkallning, CEWE FOTOBÖCKER, fotocanvas, digitalkameror, objektiv, eller tillbehör. Nya spännande erbjudanden lanseras varje månad och vi har ett brett sortiment av tillbehör som exempelvis minneskort, kameraväskor, album, albumtillbehör, film, ramar och mycket, mycket mer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44859

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kundtjänst Örebro Örebro Made for Sales
Teamleader Örebro Örebro Made for Sales

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till