Jobbet Butiksmedarbetare till Japan Photo sökes på deltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butiksmedarbetare till Japan Photo sökes på deltid! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är kommunikativ samt har erfarenhet av att jobba med kundbemötande. Är du dessutom studerande och söker ett extrajobb under december kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För Japan Photo’s räkning söker vi en butiksmedarbetare på deltid till deras butik på Flemminggatan. I rollen som butiksmedarbetare kommer du bland annat stå utanför butiken och jobba med att säkerställa att antalet besökare inte överstiger maxantalet. Du kommer även att hjälpa kunderna beställa bildrelaterade produkter via företagets beställningsterminaler.
Tjänsten är förlagd under perioden 14:e – 23:e december med arbetstider mellan kl. 11-18. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig under hela perioden.

Detta söker vi:

Vi söker dig är kommunikativ, hjälpsam och som brinner för att erbjuda kunden service utöver det vanliga. Du trivs med att ta egna initiativ och ta kontakt med nya människor.
Krav för den här tjänsten är att du talar svenska obehindrat och att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Om du har ett intresse för bild och foto är det meriterande.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag. Intervjuer och urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55596

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till