Jobbet Butiksmedarbetare sökes till Ahlsell i Karlskoga! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butiksmedarbetare sökes till Ahlsell i Karlskoga! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Karlskoga
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande eller har ett annat arbete och är på jakt efter ett spännande extrajobb? Är du en pigg och alert person som tycker om att ge bra kundservice? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor.

De är nu i behov utav en butiksmedarbetare till deras butik i Karlskoga som till en början kan arbeta en gång i veckan (förmiddag) för att sedan ha möjlighet att arbeta heltid under sommaren mellan vecka 25-33.

I rollen som butiksmedarbetare kommer du arbeta gentemot byggföretag och dina arbetsuppgifter kommer vara kassahantering, varuplock, fakturahantering och lättare lagerarbete. Arbetstiden är mellan 07-16.

Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som: - är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Det är meriterande om du har truckkort, men detta är inget krav. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i butik och har erfarenhet utav att stå i kassan.

Vi tror att du som person är positiv, serviceinriktad, har stor vilja att lära sig samt är duktig på att ta egna iniativ.

Stämmer detta in på dig?
Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40714

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn033 - Karlskoga).