Jobbet Butiksmedarbetare sökes på deltid till butik i Täby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butiksmedarbetare sökes på deltid till butik i Täby publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är flexibel bor nära Täby och vill arbeta deltid i en butik med försäljning av kläder och utrustning.

Information om uppdraget:

Vår kund tillhandahåller yrkeskläder och personligt skydd genom en fristående kedja av butiker runt om i Sverige. De fokuserar på kvalitet, design, säkerhet och funktion. Att helt enkelt kunna erbjuda yrkeskläder som man kan vara stolt över och trivas i. Yrkeskläder som klarar av de arbetsuppgifter, som gör arbetet enklare, som skyddar och som har god design och kvalitet.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att ta emot leveranser, packa upp varor och ta emot kunder i kassan. Vidare kommer du att serva kunder vid provning av kläder & skor och trycka plaggen.

Just nu behöver de en extra personal till en av deras butiker som ligger i Täby. Personen kommer arbeta vardagar mestadels mellan 11-15 men vid behov vissa dagar utökad tid och ibland heldagar. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund fram till årsskiftet.

Detta söker vi:

De söker medarbetare som tar ansvar för varje detalj, en person som är engagerad, ambitiös, en person som bryr sig om andra människor och vill göra det lilla extra.
Du har erfarenhet av butiksjobb och kundbemötande. Vidare ska du vara serviceminded, social och utåtriktad.
Vänligen specificera i din ansökan vad gör du i dagsläget.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49991

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till