Jobbet Butiksmedarbetare sökes på deltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butiksmedarbetare sökes på deltid! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Skövde
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för bild och foto samt erfarenhet av att jobba med kundbemötande? Är du studerande och söker ett extrajobb under sommaren och hösten? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För Japan Photo’s räkning söker vi en butiksmedarbetare på deltid. Tjänsten innebär att du efter behov kommer att jobba i företagets butik i Skövde. I rollen som butiksmedarbetare är det dina arbetsuppgifter att sälja och hjälpa kunderna beställa bildrelaterade produkter via företagets beställningsterminaler eller hemsida. Det är din uppgift att inspirera kunderna och aktivt jobba för att öka antalet besökare. Du kommer därmed bland annat stå utanför butiken och jobba med kreativa marknadsaktiviteter som öka kundinflödet till butiken. Japan Photo erbjuder sina kunder möjligheten att ta studio/ID och skadefotografier samt utför reparationer av mobiltelefoner. Arbetsuppgifter kopplat till detta kan därmed också förekomma. Arbetstiderna kan variera och är förlagda under butikens öppettider såväl vardagar som helger.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social och utåtriktad och som alltid har ett leende på läpparna! Krav för den här tjänsten är att du talar svenska obehindrat samt har en godkänd gymnasieexamen. Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som kommer pågå minst ett år framöver. För att passa i rollen som street promoter hos vår kund har du ett intresse för bild och foto samt tidigare erfarenhet av att jobba med kundbemötande. Det är meriterande om du har kunskaper eller intresse i Photoshop, Lightroom och/eller andra fotobearbetningsprogram.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag. Intervjuer och urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43223

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Erfaren Controller Huskvarna SAAB
Medarbetare till Hagab säljsupport! Jönköping Framtiden
Framtiden söker HR-chef Jönköping Framtiden
PPE-Support till Skydda Ulricehamn Effektiv
IT-projektledare Jönköping Sogeti
Drivna webbutvecklare sökes Jönköping Sogeti
Senior UX-designer Jönköping Sogeti
IT-arkitekt Jönköping Sogeti
Cloud Solution Architect Jönköping Sogeti
SAP Business Analyst Tidaholm Nigel Frank International

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till