Jobbet Butikschef till Kakelspecialisten, Stockholm - Årsta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butikschef till Kakelspecialisten, Stockholm - Årsta publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

 Butikschef
Stockholm / Årsta

Vill du bli Butikschef till Skandinaviens största och mest framgångsrika kakel- och badvaruhus?

Din utmaning
Som butikschef hos oss kommer du att vara ansvarig för försäljningen, personalen och driften i butiken. Tillsammans med ditt team ska du ansvara för att butiken ständigt håller en toppklass och att kunden får en maximal kundupplevelse genom hög service, kunnigt och trevligt kundbemötande. Butikskunderna består mestadels av privatpersoner. Dock är även kontakter med och försäljning till professionella hantverkare vanligt förekommande. Försäljningen i butiken består av både korta och långa säljprocesser. Du kommer rapportera direkt till VD och ingå i vår ledningsgrupp. 

Din profil
Du ska tidigare haft personalansvar och erfarenhet från försäljning i butik. Du har ett stort eget driv, engagemang samt en förmåga att engagera ditt team på ett positivt sätt. Du är närvarande, prestigelös, skapar lätt förtroende och långsiktiga relationer med både våra kunder och medarbetare. Du är trygg i dig själv och räds t.ex. inte att vid behov fatta och driva genom obekväma beslut. 

Vi erbjuder
Kakelspecialisten som är Skandinaviens största kakel- och badvaruhus söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt och framgång. Du kommer att ha en mycket central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.  

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på 070 657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!  

Om företaget
Kakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. Vi som jobbar på Kakelspecialisten är vårt företagsnamn. Vi är specialister på kakel. Vi utbildar oss löpande på de produkter och system vi säljer. Alla säljare har dessutom genomgått Byggkeramikakademin som är en specialinriktad utbildning avseende försäljning av kakel och dess kringliggande produkter. Marknadens bredaste sortiment samt goda kunskaper tillsammans med en vänlig och tillmötesgående inställning är vad vi ständigt vill erbjuda våra kunder. Det ska vara enkelt och roligt att handla på Kakelspecialisten. Idag består Kakelspecialisten av 48 medarbetare och vi omsätter närmare 230 Mkr.

Läs och se mer om oss på: www.kakelspecialisten.se

Sökord: chef, butiksäljare, butikssäljare, säljare, försäljare, försäljning, innesälj, innesäljare, butikchef, butikschef, 

J2W: CB2

Referens

8c866fe980d74a468aa3267f4ca953

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till