Jobbet Butikschef till Johnells Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butikschef till Johnells Västerås publicerad av Norén & Lindholm

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Johnells är en av Sveriges äldsta och bäst etablerade multi-brand kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger m.fl.  Vi jobbar oavbrutet med att söka upp och handplocka plagg från nya trender samtidigt som vi värnar om traditioner, kvalitéer och klassiska snitt. Johnells etablerades 1893 och har idag ett 10-tal butiker i Mälardalen och en webbshop. 

Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla vår butik på Erikslund i Västerås.

Att vara butikschef hos Johnells innebär att inspirera och motivera ditt team till att uppnå fantastiska resultat. Våra framgångsrika butikschefer har utmärkta ledaregenskaper och ett skarpt sinne för affärer. Tack vare stark personlig drivkraft kan de också coacha andra och få dem att växa.

I din roll som butikschef ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken, samt att följa upp butikens resultat tillsammans med din Regionchef. Du ser till att vår kundservice är branschen bästa, och att våra varor hanteras och presenteras enligt våra gemensamma riktlinjer. Du ansvarar också för rekrytering, utbildning och utveckling av dina säljare.

För att lyckas i rollen som butikschef ser vi gärna att du har dokumenterad erfarenhet av butiksförsäljning och ledarskap.

Klara, färdiga, gå – här är din chans till en karriär utöver det vanliga.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, senast 11 augusti. Urval och intervjuer sker löpande med start i slutet av juli så vänta inte med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger efter 22 juli hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

Välkommen!


Referens

norenlindholm2001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till