Jobbet Butikschef sökes till Telemäklarna i Piteå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butikschef sökes till Telemäklarna i Piteå publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Piteå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att ta stort ansvar? Gillar du försäljning? Nu söker vi för kunds räkning en butikschef för Telemäklarna i Piteå och Luleå.

Information om uppdraget:

Telemäklarna är ett företag som erbjuder avancerade kommunikationslösningar till alla storlekar på företag och myndigheter. Telemäklarna finns idag på två orter, Luleå och Piteå. Enligt företagets vision så ska de finnas på fyra orter innan 2019. Telemäklarna tillgodoser marknadens behov av kostnadseffektiva mobila och fasta kommunikationslösningar. Där erbjuder företaget helheten, allt från idé till service och support.

Telemäklarna söker nu en butikschef som ska driva butiken i Luleå och Piteå. Som butikschef kommer du att se över den dagliga driften i butikerna, ansvara för ekonomi/budget, driva på försäljning och ha personalansvar över butikernas anställda. Du blir anställd i Piteå och utgår därifrån. Det kan finnas möjlighet att jobba från Luleå och de två andra framtida orterna vissa dagar vid överenskommelse. Telemäklarna erbjuder ett spännande arbete med ett stort ansvarsområde. Telemäklarna är ett expansivt företag och möjligheterna för framtida karriärmöjligheter är goda.

Vid anställning kommer du bli direkt anställd hos Telemäklarna. Företaget erbjuder goda förmåner i form av friskvårdsbidrag, betald träning, tjänstebil och möjlighet till fri arbetsplats.

Startdatum för tjänsten är 2018-05-01 eller enligt överenskommelse. Introduktion kommer ske genom att gå parallellt med avgående butikschef under en månad.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gillar att bygga relationer, har god samarbetsförmåga, är resultatinriktad och drivs av att skapa mervärde för arbetsplatsen. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar att ta ansvar och har god personkännedom. Du ska vara flytande i svenska och ha goda kunskaper i Excel. B-körkort är ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41153

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Detaljhandel - butik - Piteå).