Jobbet Butikschef sökes till Pekås i Hällefors har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butikschef sökes till Pekås i Hällefors publicerad av StudentConsulting

Heltid
Hällefors
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Jobbar du inom dagligvaruhandeln och söker nya utmaningar? Detta är jobbet för dig som vill utvecklas och ser långsiktigt på din nya utmaning.

Information om uppdraget:

Som butikschef på Pekås är ditt huvudansvar att skapa en inspirerande arbetsplats och positiva kundupplevelser. Pekås företagskoncept präglas av effektivitet och handlingskraft – där ingen medarbetare ska känna sig osäker på hur, var och när arbetsuppgifterna ska utföras. Ordning och reda, driftighet och bra service är viktiga förutsättningar för deras anställda. Utifrån en tydlig arbetsbeskrivning och med hjälp av rätt stöttning kommer du att ha ett övergripande ansvar för butikens personal, försäljning, och resultat som samverkar med den lagda affärsplanen.

Butiken i Hällefors är av mindre karaktär och har idag 7st personer anställda som du kommer att ansvara för. Arbetstiderna är förelagda mån-fre där tjänstgöring 1-2 kvällar/vecka ingår. Som butikschef jobbar du inga helger.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Pekås med StudentConsulting. Det innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men uppdraget avser en direktrekrytering. Vilket betyder att du kommer bli direktanställd hos Pekås.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ödmjuk, detaljorienterad och som trivs med att arbeta operativt i en strukturerad verksamhet. Det innebär att du som butikschef även deltar aktivt i det dagliga butiksarbetet. Förutom administrativa uppgifter ingår att beställa och plocka varor, utföra kassaarbete samt se till att varor presenteras enligt Pekås koncept. Vi förutsätter att du har branschvana inom dagligvaruhandeln och tycker om att jobba med människor. Som person är du lojal och ordningsam, har god analytisk förmåga och tycker om ett högt arbetstempo.

Vi ser fram emot din ansökan och vill gärna höra mer om dig och dina erfarenheter. Har du haft en ledarskapsroll tidigare är det meriterande, dock inte ett krav. Det allra viktigaste är att du har viljan. Inkommande ansökningar behandlas löpande, tveka därför inte utan sök tjänsten redan idag!

Om arbetsgivaren:

Pekås är ett fristående dotterbolag till Konsum Värmland med inriktningen lågpris på livsmedel samt specialvaror. Vi har c:a 150 anställda och en omsättning kring 600 miljoner kronor. Vi har 14 butiker i Värmland: Rud, Viken och Våxnäs i Karlstad. Samt Degerfors, Ekshärad, Filipstad, Hagfors, Hällefors, Karlskoga, Kil, Skoghall, Sunne, Säffle och Torsby.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41329

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Management - chef - Hällefors).