Jobbet Butikschef sökes till Hästens Sängar i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butikschef sökes till Hästens Sängar i Göteborg! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får nyttja dina kunskaper inom försäljning och ledarskap? Då har vi jobbet för dig! Hästens sängar letar efter en butikschef till kommande butik i Göteborg!

Information om uppdraget:

Hästens mål är att förbättra människors livskvalitet och de söker därför en butikschef till deras kommande butik i Göteborg. Du och ditt team kommer att driva försäljningen och skapa den bästa möjliga miljön för att kunderna ska uppleva kvalitetssömn. Detta gör ni genom att erbjuda en service i världsklass som är i linje med varumärkes premiumidentitet. Butikschefen har det centrala ansvaret för butikens intäkter och lönsamhet.

Huvudsakliga ansvarsområden
• Driva försäljningen och laget för att överträffa mål
• Skapa och hantera ett litet, högpresterande lag på 3-4 personer
• Se till att kunderna är nöjda och sträva efter att bygga långsiktiga relationer
• Driva och stödja affärsverksamheten samt hitta nya affärsmöjligheter utöver dessa
• Vara en ambassadör för Hästens varumärke, att alltid representera företaget och varumärket på ett professionellt sätt
• Hantera marknadsföring i linje med Hästens globala varumärkesidentitet
• Hantera alla butikshanteringsuppgifter och processer på ett effektivt sätt (t.ex order, leverans och lager)

Start för tjänsten är 1 september och arbetstiderna är varierande. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer få en anställning direkt hos Hästens Sängar.
I tjänsten ingår 4 resdagar i månaden där du åker till Köping och träffar kollegor från hela värden och får internutbildning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är driven, handelskraftig och motiverande. Du utmärker dig genom din starka drivkraft och professionalism samtidigt som du motiveras av goda resultat och laganda. Du har ett utpräglat affärstänk och trivs i en roll där du får skapa och förvalta trygga relationer till dina kunder.
Som person ska du vara ansvarstagande, strukturerad och effektiv. Du är även säljfokuserad, driven och initiativrik. Självklart har du lätt för att kommunicera med andra människor, vare sig det är med kunder, medarbetare eller leverantörer.
Meriterande är om du har en utbildning inom detaljhandeln, ekonomi eller tidigare erfarenhet från försäljning men det är inte ett krav. Ett krav är mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Ett krav är även att du kan börja den 1 september. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För Hästens är det viktigt att du är en handelskraftig person som motiverar din personal och driver både butiken och teamet framåt.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Sedan 1852 har Hästens åtagit sig att skapa den bästa sömnen. De skickliga hantverkarna på vår fabrik i Köping har raffinerat vårt arbete i generationer. Varje säng är skräddarsydd och tillverkad för hand med endast de bästa naturliga materialen. Skillnaden ligger i detaljerna och vår strävan är att ge den mest vilsamma sömnen. Med verksamhet i 37 länder och över 270 partners i Europa, Asien och USA har det lilla familjeägda företaget vuxit till en global producent och återförsäljare av premiumsängar.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42858

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till