Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butikschef/projektledare - Folkpool, Göteborg jobb i Göteborg på Retail Knowledge

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butikschef/projektledare - Folkpool, Göteborg på Retail Knowledge

Butikschef/projektledare - Folkpool, Göteborg

Retail Knowledge Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Entreprenörsdriven Butikschef/verksamhetschef – Folkpool, Kungsbacka samt Västra Frölunda (Göteborg)

Folkpool söker nu en driven och säljfokuserad Butikschef/verksamhetschef till deras två Folkpoolbutiker i Kungsbacka och Västra Frölunda. Vi söker dig som är van att driva butiker/verksamheter med stort engagemang och har ett intresse för affärsutvecklig. Här kommer du att få ta ett stort entreprenörsansvar och tillsammans med dina 8 kolleger fördelat på de två butikerna skapa en trivsam atmosfär där kunden står i fokus. Personlig försäljning är något som ligger dig varmt om hjärtat och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål.

Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Vi förväntar oss att du själv är en driven förebild i försäljning och är van att inspirera och driva dina kolleger framåt. I din tjänst på Folkpool ingår att driva butiken/verksamheten både operativt, samt administrativt. Vi ser gärna att du drivs av entreprenörskap och kommer att ta hand och driva butikerna som om det vore dina egna. 

Vi tror att du är en serviceminded butikschef/verksamhetschef som drivs av att nå högt uppsatta mål. Du är van vid att ha många bollar i luften och förstår vikten av att jobba aktivt med dem. Vi ser det som mycket meriterande om man har erfarenhet från sällanköpshandeln med projektledning då du kommer att ha mkt kontakt med både leverantörer och entreprenader. Som butikschef kommer du behöva ha intresse för butiksekonomin då det kommer att ligga ett stort ansvar på dig gällande det. Erfarenhet av rollen som butikschef är ett krav. Då vi har många återkommande kunder förstår du vikten av goda kundrelationer och kan skapa långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och dina kollegor. Branscherfarenhet är meriterande.

Anställningsvillkor:
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Heltid
Anställningstid: Tillsvidare
Löneform: Fast
Placeringsort: Butikerna ligger i Kungsbacka samt Västra Frölunda
Start datum: Enligt överenskommelse

Vi har löpande urval så ansök redan idag. I denna process tillämpar vi logik & personlighetstester.

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof, [ Email address blocked ] tar ej emot ansökan via mail.

Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!


Om företaget:
Folkpool har rikstäckande försäljning och service genom våra auktoriserade återförsäljare, som finns på ca 30 orter runt om i landet. Vi är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 42D2035DA82B4CA78A71AADACF690196