Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butikschef Kreatima, Stockholm jobb i Stockholm på Retail Knowledge

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butikschef Kreatima, Stockholm på Retail Knowledge

Butikschef Kreatima, Stockholm

Retail Knowledge Stockholm, Stockholms län Heltid

Kreatima säljer konstnärsmaterial, papper & pennor i Stockholm sedan 1940. Butiken ligger på Kungsgatan 58 Stockholm. Vi har det mesta för både professionella konstnärer och hobbyutövare!

Panduro äger varumärket och konstnärsbutiken Kreatima i Stockholm och IN-EX i Göteborg
Varumärkena Kreatima och IN-EX är båda väletablerade konstnärsbutiker och erbjuder ett premiumsortiment för professionella konstnärer och hobbyskapare.Läs mer på www.panduro.com

Till vår butik i Stockholm söker vi en BUTIKSCHEF

Vi söker en butikschef som vill göra skillnad och som av erfarenhet vet att det krävs en duktig ledare för att driva ett starkt team till goda resultat.

Uppgifter och ansvarsområden
I egenskap av butikschef styr du över din butik i enlighet våra värderingar och vision. Du vidareutvecklar vårt Fine Art koncept i tätt samarbete med huvudkontoret. Du sätter din prägel på butikens drift och säljkultur, och driver den som din egen. Som butikschef har du det fullständiga ansvaret för försäljning samt personal. vilket också innebär coaching och vidareutbildning.

Om dig själv
Du drivs av att sälja, utveckla och skapa resultat. Du leder, bygger och utvecklar ditt team för att nå gemensamma mål. Du är en tydlig kommunikatör och har en förmåga att leda, coacha, utveckla och motivera dina medarbetare. Du har ett intrresse i det kreativa och speciellt för Fine Art. Du ser värdet av att bygga och vårda relationer. Våra kunder är det viktigaste vi har, så att ge och förmedla bra service är självklart för dig.

Bakgrund och kompetens
Som butikschef hos Kreatima bör du besitta bransch mässiga egenskaper, så att du kan driva din butik, vidareutveckla konceptet Fine Art samtidigt som du motiverar din personal att ge kunderna den absolut bästa servicen.

Kan du instämma i följande påståenden?
* du har en chefsbakgrund inom detaljhandel, gärna butikskedja * du brinner för att skapa resultat * du coachar, utvecklar och ger feedback till dina medarbetare mot satta KPI:er
* du är energisk, har överblick samt ett glatt humör * du har sinne för god service och lägger stort fokus på försäljning och ett bra kundbemötande – kunden ska alltid lämna butiken nöjd och glad
Vi erbjuder dig Som Butikschef i Kreatima/Panduro koncernen får du chansen till personlig och yrkesinriktad utveckling på ett skandinaviskt, progressivt och växande företag med bra anställningsförhållanden. Din ansökan ska innehålla ett personligt brev med kontaktuppgifter samt CV. Vi kallar löpande till intervjuer så vänta inte med din ansökan. 

I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin [ Email address blocked ] . Urval, intervjuer och tester sker löpande. Välkommen med din ansökan!


 

Rekommenderade jobb

Butikschef Kreatima, Stockholm
Retail Knowledge Stockholm Heltid
Butikschef Blomsterlandet, Örnskölsdsvik
Retail Knowledge Örnsköldsvik Heltidsanställd
Butikschef till Jukkasjärvi
Coop Norrbotten Jukkasjärvi Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C8A79D6B8129470A991305857B36F656