Jobbet Butikschef - IN-EX (Panduro), Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butikschef - IN-EX (Panduro), Göteborg publicerad av Retail Knowledge

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Konstnärsmaterial, papper & pennor i Göteborg sedan 1969. Butiken ligger på Kungsgatan 22 i Göteborg. Vi har det mesta för både professionella konstnärer och hobbyutövare! Sedan maj juni 2020 ingår IN-EX i Panduro koncernen.

Sedan 2016 äger Panduro varumärket och konstnärsbutiken Kreatima i centrala Stockholm. Nu breddar vi vårt sortiment ytterligare genom att knyta till oss IN-EX i Göteborg. Varumärkena Kreatima och IN-EX är båda väletablerade konstnärsbutiker och erbjuder ett premiumsortiment för professionella konstnärer och hobbyskapare. Läs mer om oss på www.panduro.com

Till vår butik i Göteborg söker vi
BUTIKSCHEF

Vi söker en butikschef som vill göra skillnad och som av erfarenhet vet att det krävs en duktig ledare för att driva ett starkt team till goda resultat.

Uppgifter och ansvarsområden
I egenskap av butikschef styr du över din butik i enlighet våra värderingar och vision. Du vidareutvecklar vårt Fine Art koncept i tätt samarbete med huvudkontoret. Du sätter din prägel på butikens drift och säljkultur, och driver den som din egen. Som butikschef har du det fullständiga ansvaret för försäljning samt personal. vilket också innebär coaching och vidareutbildning.

Om dig själv
Du drivs av att sälja, utveckla och skapa resultat. Du leder, bygger och utvecklar ditt team för att nå gemensamma mål. Du är en tydlig kommunikatör och har en förmåga att leda, coacha, utveckla och motivera dina medarbetare. Du har ett stort intresse i det kreativa och speciellt för Fine Art. Du ser värdet av att bygga och vårda relationer. Våra kunder är det viktigaste vi har, så att ge och förmedla bra service är självklart för dig.

Bakgrund och kompetens
Som butikschef hos IN-EX bör du besitta branschmässiga egenskaper, så att du kan driva din butik, vidareutveckla konceptet Fine Art samtidigt som du motiverar din personal att ge kunderna den absolut bästa servicen.

Kan du instämma i följande påståenden?
• du har en chefsbakgrund inom detaljhandel, gärna butikskedja
• du brinner för att skapa resultat
• du coachar, utvecklar och ger feedback till dina medarbetare mot satta KPI:er
• du är energisk, har överblick samt ett glatt humör
• du har sinne för god service och lägger stort fokus på försäljning och ett bra kundbemötande – kunden ska alltid lämna butiken nöjd och glad

Vi erbjuder dig
Som butikschef i IN-EX/Panduro koncernen får du chansen till personlig och yrkesinriktad utveckling på ett skandinaviskt, progressivt och växande företag med bra anställningsförhållanden. Din ansökan ska innehålla ett personligt brev med kontaktuppgifter samt CV. Vi kallar löpande till intervjuer så vänta inte med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin, gunilla.wanglin@retailknowledge.se.

Välkommen in med din ansökan!


Referens

307838C7171F4C5A93AAF7188204FF8E

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till