Jobbet Butikschef - G-Star Raw, Palladium Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butikschef - G-Star Raw, Palladium Göteborg publicerad av Retail Knowledge

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

G-Star Raw söker Butikschef till Palladium, Göteborg

Vår butik i Palladium, Göteborg söker nu en driven och säljfokuserad Butikschef som med tryggt ledarskap kan skapa förutsättningar för att driva butiken framåt. Hos oss på G-Star Raw skapar du tillsammans med dina kolleger en trivsam atmosfär där kunden står i fokus. Personlig försäljning är något som ligger dig varmt om hjärtat och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål.

Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Vi förväntar oss att du uppskattar försäljning och är van att inspirera dina kolleger. I din tjänst ingår att driva butiken efter G-Star Raws koncept, utveckla säljarna och vara en inspiratör och förebild. I rollen ingår även att ansvara för att följa upp nyckeltal, hålla budget samt vara aktiv i vad som händer och sker i branschen. Vi ser gärna att du drivs av entreprenörskap och kommer att ta hand och driva butiken som om det vore din egen.

Vi tror att du är en serviceminded butikschef som gillar att vara operativ i din roll, samtidigt som du är duktig på att analysera siffror och att tänka strategiskt utifrån din butiksekonomi. Vi vill att du som butikschef leder och utvecklar teamet i butiken och använder våra viktigaste nyckeltal i din feedback. Till det är du en duktig säljcoach som gärna leder genom att vara ett bra föredöme, även i säljet och kontakten med kund. Vi fokuserar mycket på mötet med kunden och coachningen av personal.

Om dig:
• Tidigare erfarenhet från butikschefsroll
• Ordningssam och strukturerad
• Trygg i ditt ledarskap
• Försäljningsdriven
• Duktig på att coacha och utveckla din personal

Då vårat HQ ligger i England är det viktigt att du känner dig bekväm med det engelska språket då all kommunikation med HQ är på engelska. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och dina kollegor. Självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare!

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Heltid
Anställningstid: Tillsvidare
Löneform: Fast + bonus
Startdatum: Omgående

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!


Om företaget:
Since our creation in 1989, G-Star´s philosophy has always been, ´Just the Product.´ This single-minded approach has led to many denim ´firsts´: the introduction of ´luxury denim for the streets,´ by fusing high-level craftsmanship with street level edge to create a new denim sector; the positioning of raw, untreated denim as a wearable and desirable material; and the evolution of our distinctive denim silhouette, through the adoption of architectural and 3-D thinking into denim construction.

We have also promoted the inherent beauty of denim by creating washes and treatments that bring out its unique characteristics and qualities. Today´s sophisticated washings palette represents a full life-story, from raw, unwashed denim through deep indigo dyed to extreme bleached, with treatments adding multiple gradations of wear to create distinctive, textured garments with soul.

Referens

EAD9CEF3AA5C456AA0BD301F9F57320F

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till