Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butiksbiträde i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butiksbiträde i Stockholm på Randstad AB

Butiksbiträde i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du i början av din karriär och vill arbeta med service samt beskriver dig själv som positiv, social och tillmötesgående? Har du avklarad gymnasieutbildning och tycker om när den ena dagen inte alltid är den andra lik? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu, för start enligt överenskommelse, butiksbiträden till vår servicepool. Som konsult i vår servicepool kommer du få arbeta ute hos våra kunder som butiksbiträde men det kan även förekomma arbete inom reception och vaktmästeri. Låter det här som någonting för dig? Då hoppas vi på din ansökan redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

I rollen som butiksbiträde kommer du att bli upplärd på mellan 7-10 arbetsplatser och därefter ambulera där emellan. Arbetsuppgifterna kommer därför att variera och kommer främst innebära kassaarbete i en butik samt plocka upp varor på lager men det kan även förekomma att du bemannar en reception och tar emot kontorets besökare, agerar vaktmästare samt sköter växeltelefonen. 

Exempel på vad som kan förväntas av dig: 
  • Kassaarbete och varuplock 
  • Vara praktiskt behjälplig till vaktmästeriavdelningen och godsmottagningen.
  • Ge företag och tillhörande kunder ett trevligt bemötande och god service via reception, växel och mejl. 
  • Vara behjälplig vid lättare administration, posthantering och på bästa sätt lösa olika typer av situationer som uppstår med genomgående hög servicegrad. 


arbetstider.

Uppdragsgivare: Randstad AB 

Ort: Stockholm 

Omfattning: 80-100% kontorstider, för start enligt överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare (6 månaders provanställning).


kvalifikationer.

Här behöver du: 
  • Avklarad gymnasieutbildning 
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 
  • Kassaerfarenhet 
För att lyckas i rollen som butiksbiträde tror vi att du gillar omväxling och är flexibel, precis som dina kollegor i vår servicepool. Du ser det som en möjlighet med ett arbete där det är både högt och lågt i tak och är inte rädd för att ta tag där det behövs. Vidare trivs du i mötet med många nya ansikten, såväl kunder som kollegor. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Anna Hedberg | Talent Sourcer | [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360885