Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butiksansvarig till Dahl Sverige AB, Trollhättan jobb i Trollhättan på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butiksansvarig till Dahl Sverige AB, Trollhättan på Säljpoolen

Butiksansvarig till Dahl Sverige AB, Trollhättan

Säljpoolen Trollhättan, Västra Götalands län Heltid


 'Med en kompetens och förmåga att vilja dela med sig av sina kunskaper till sina medarbetare har Dahl arbetat framgångsrikt med sitt Employer Branding arbete, både för nuvarande och potentiella medarbetare. Just därför utses Dahl till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.' 

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Dahl har blivit utnämnda till Karriärföretag sex år i rad! 

Dahl är Sveriges ledande VVS-grossist och har ett sjuttiotal butiker (DahlCenter), från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Vi omsätter ca 8 miljarder och är ungefär 1 200 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord.

Vi letar nu efter vår nästa

Butiksansvarig
till Trollhättan

Är du en social och ansvarstagande person som brinner för kundservice? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi söker en butiksansvarig till vårt Dahlcenter i Trollhättan.

Om rollen 
Som chef över vårt Dahlcenter ansvarar du för den operativa driften, säljutvecklingen och dess lönsamhet. Rollen innefattar även en stor frihet att utveckla och driva förbättringsprocesser. Ytterst handlar ditt uppdrag om att säkerställa att våra kunder får den absolut bästa servicen genom motiverade och kundorienterade medarbetare samt ett väl anpassat sortiment i butiken. 

Passar vi varandra?
Vi söker dig med passion för kundservice, försäljning, nyfikenhet och ett stort engagemang. Även om vi är mer intresserade av dig som person än din bakgrund så är det trots allt meriterande om du har erfarenhet och kunskap om VVS-branschen eller butiksarbete, samt från M3 eller liknande affärssystem.

Varför arbeta hos oss?
Vi erbjuder dig en roll i en trygg och stabil industrikoncern med hög organisatorisk tillväxt. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss. Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson på [ Link removed ] .

För information om tjänsten och Dahl, vänligen kontakta Distriktschef DahlCenter, Christian Helgesson [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.  

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: a22681cb4ff04a0c85d77fb912b1b0