Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Butiks-/Proffssäljare till Konradssons Kakel i Göteborg! at Poolia

Butiks-/Proffssäljare till Konradssons Kakel i Göteborg!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Brinner du för kundrelationer och service? Vill du arbeta med försäljning och inredning i en dynamisk och kundintensiv miljö kan detta vara tjänsten för dig! Konradssons Kakel i Möndal söker nu Butiks-/Proffssäljare som ger service till både privatpersoner och företag. Här får du möjligheten att arbeta i ett marknadsledande bolag med starka och framgångsrika varumärken. Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Varmt välkommen med din ansökan då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Som Butiks-/Proffssäljare arbetar du med kakel, klinker, möbler, verktyg, tätskikt och golvvärme. Du planerar och bokar in dina kundmöten i butiken, men de sker också direkt (spontant) i butik och du hjälper till med hela processen, från skiss till färdigdesignat badrum.

Du arbetar enligt ett tvåveckorsschema måndag till fredag (kl. 10-18) och var annan lördag (kl. 10-15). Du ingår i ett team med åtta medarbetare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande jobb tillsammans med härliga kollegor. Här finns utrymme för egna initiativ och möjlighet att kontinuerligt utvecklas genom både egna utbildningsinsatser och andra internutbildningar inom Konradssons Kakels stora badrumssortiment.

Du möter både nya och återkommande kunder och förväntas ge exceptionell service och assistera med allt från rådgivning kring produktsortiment, offertläggning, uppritning i 3D modul (Spark Vision), uppföljning, beställningar och leveranser. Du arbetar aktivt med merförsäljning och kundnöjdhet för att få kunderna att trivas, stanna kvar och växa med Konradssons Kakel. I tjänsten ingår det lyft och truckkörning.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för kundbemötande och service. För att bli framgångsrik i rollen krävs ett gott ordningssinne, starkt affärsmannaskap, och en genuin känsla för service och kundvård.

Troligen jobbar du redan idag inom butik eller som innesäljare inom bygghandeln. Branschkunskap är starkt meriterande men inte ett krav. Har du tidigare erfarenhet från proffsmarknaden är det mycket värdefullt.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt kommunicerar på engelska. Vidare har god datorvana. Vi jobbar främst med Navision, Word och Excel samt Spark Vision. Vi vill att du innehar B-körkort. Om du har du truckkort (A + B) är det ett stort plus (annars ordnar vi det).

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. På Konradssons Kakel går laget före jaget och vi söker dig som trivs att arbeta i team och som värdesätter kollegor och lyfter sin omgivning. Du behärskar kundbemötandet på bästa möjliga sätt samtidigt som du är noggrann, lyhörd, stresstålig och strukturerad. Din servicenivå är hög och vinner dina kunders förtroende och driver relationerna framåt genom att vara kunnig, engagerad och affärsmässig.

Om verksamheten
Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment. På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet. På Konradssons i Göteborg har vi ett brett sortiment och en av VästraGötalands fräschaste bad- och kakelutställningar samt en proffsbutik för våra hantverkskunder. Vi är ett härligt arbetslag som drivs av att ge bästa service till våra kunder.

 
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58436