Jobbet Butiksäljare sökes för direktrekrytering till Rosersbergs Golv i Märsta! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Butiksäljare sökes för direktrekrytering till Rosersbergs Golv i Märsta! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sigtuna
0,00kr/ år
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du kommunikativ och brinner för att erbjuda kunden bästa möjliga service? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en driven och lösningsorienterad Butiksäljare till Rosersbergs Golv / Happy Homes i Märsta. Rosersbergs Golv grundades redan 1969 och är idag ett entreprenadföretag med 20 anställda, verksamma inom golv- och kakelbranschen och har en Happy Homes-butik med kvalitetsmärken inom kakel, klinker, trägolv, tapeter, badrumsinredningar, färg och tapet, vitvaror och inredningsdetaljer. Rosersbergs Golv / Happy Homes säljer och installerar parkett, linoleum, kakel & klinker och nyckelfärdiga badrum till såväl privat- som företagskunder.

I rollen som Butiksäljare kommer du tillsammans med en kollega att ansvara för den aktiva försäljningen i butiken. Detta innebär att finnas till hands för rådgivning till både privatpersoner och företag gällande företagets produkter. Det är ditt ansvar att ta emot kunderna med värme och engagemang och ge samtliga kunder en köpupplevelse utöver det vanliga.

Utöver försäljning ingår även följande arbetsuppgifter i rollen som Butikssäljare:
- Marknadsföring och skyltning
- Priskalkylering och prisuppdatering av butikens produkter
- Ta emot, packa upp och organisera lagret
- Leverans av varor/material till montörer och kunder.
- Städning

Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Du kommer att få en utbildning i produkterna. Arbetspassen är förlagda under butikens öppettider mån-fre 09.00-18.15 samt lördagar 10.45-15.15. Det här är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Rosersbergs Golv.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är glad, engagerad och framåt. Du är flexibel och trivs med att erbjuda kunden mycket god service. Vi ser också att du är en målinriktad och lösningsorienterad person som alltid strävar efter att utvecklas och leverera med god kvalité.

Krav för den här tjänsten är att du har ett intresse för försäljning, talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har en god datorvana. Du har B-körkort med god körvana. Det är starkt meriterande om du har jobbat med försäljning tidigare, gärna i rollen som butikssäljare. Då du bland annat kommer jobba med försäljning av målarfärg ser vi även det som meriterande om du har kunskap inom området.

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten startar omgående och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41274

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Sigtuna).