Jobbet Business Support har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Business Support publicerad av Lernia

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Norrköping
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Business Support till oss på Lerniakontoret i Nyköping. Då vi ser ett ökat behov av förstärkning på kontoret letar vi nu efter dig som studerat personal- och HR och kan komma in och förstärka vårat team.


Arbetsuppgifter

I rollen som Business Support kommer du arbeta som en stödjande funktion till konsultcheferna i teamet. Vi söker dig som gillar att skapa teamanda, som är lyhörd och duktig på att kommunicera. I det dagliga arbetet kommer du att granska ansökningar, utforma annonser, genomföra intervjuer och referenstagningar samt andra administrativa uppgifter.

För att trivas och lyckas i rollen så krävs det att du är prestigelös, strukturerad, metodisk, har tydligt kundfokus och en högt utvecklad känsla för service. Du bör även besitta förmågan att tempoväxla i det dagliga arbetet.

Inom bolaget finns goda utvecklingsmöjligheter för dig med rätt vilja och engagemang. Du kommer att få chansen att jobba i ett glatt team där alla är lika och unika, affärsmässiga och pålitliga.  


Krav

Utbildning inom personal, HR eller motsvarande
Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift
Körkort B

Bakgrund

Vi tror att du har ett stort kontaktnät i Nyköpings län, god lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av rekryteringsprocesser och bemanning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som person är social och strukturerad och brinner för människor. Kommunikativ, metodisk, har tydligt kundfokus och en högt utvecklad känsla för service.

Anställningsgrad

Tillsvidare/Heltid/Dagtid/Nyköping

Intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

42394

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till