Jobbet Business Sales Rep sökes till Tradera! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Sales Rep sökes till Tradera! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu växlar vår kund upp ytterligare och söker en Business Sales Representative till sitt säljteam i Stockholm!

Information om uppdraget:

Tradera är Sveriges största cirkulära marknadsplats online med över två miljoner medlemmar. Varje vecka har Tradera mer än fem miljoner besök och 1000 saker byter ägare varje timme. I en tid där nyproducerade varor blir både billigare och mer lättillgängliga är Traderas roll att stå för ett mer hållbart handlande viktigare än någonsin.

Företagskulturen hos Tradera bygger på lagarbete, kundfokus och nyfikenhet. Kulturen präglas av en öppenhet både inom team och mellan avdelningar. På Tradera delar man med sig av kunskap och insikter, vilket skapar en lärande miljö med hög motivation och effektivitet i det dagliga arbetet. Viktigast av allt för Tradera är att man har roligt på jobbet!

StudentConsulting söker nu på uppdrag av Tradera en Business Sales Representative som kommer att vara en del av Traderas Business Sales-team bestående av fem kollegor. I rollen som Business Sales Representative kommer du att ta kontakt med nya företagskunder för att sälja bolagets välkända produkt och bygga upp din egen kundstock. Du ansvarar även för att utveckla försäljningen hos dina befintliga kunder. Den mesta av kundkontakten sker över telefon och mail, men även kundmöten kan förekomma. Dina prestationer kan ta dig långt och på sikt finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. För bästa möjliga uppstart kommer du tillsammans med teamets Business Sales Manager att få en gedigen introduktion i ditt arbete.

Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor intill S:t Eriksplan i Centrala Stockholm. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider, måndag-fredag. Tjänsten tillsätts i början av september. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som motiveras av ambitiösa mål och snabba resultat. Du är social, kommer bra överens med nya människor och har god övertalningsförmåga. För att lyckas i rollen ser vi dessutom att du är ihärdig, strukturerad och älskar att sälja! Då man arbetar nära sitt team är det viktigt att man är en god lagspelare. Din positiva inställning väger tyngre än erfarenheten. Det är dock meriterande om du tidigare har arbetat med telefonen som ditt närmsta redskap och räds inte att ta kontakt med nya kunder. Är du användare av Traderas marknadsplats sedan tidigare och har ett intresse för second hand är det även ett stort plus.

Är det dig vi beskriver ovan? Sök redan idag. Urval och intervjuer påbörjas fr.o.m 12 augusti!

Sökord: Sales representative, Sälj, AM, Account Manager

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54248

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till