Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Partner till Randstad RiseSmart i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Partner till Randstad RiseSmart i Stockholm på Randstad AB

Business Partner till Randstad RiseSmart i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Varför gav du dig in på HR-området?
Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor meningsfulla arbeten, en start i karriären - eller fortsättning på den som är. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos, och tillsammans med, våra kunder.
 
Nu söker vi en likasinnad framtida kollega, med bred HR-bakgrund, som brinner för strategisk försäljning. Har du ett genuint intresse för människor och personlig utveckling och vill erbjuda kunder tjänster som gör skillnad för individ, grupp och organisation?
 
Vill du arbeta med omställningsfrågor, prestation, karriärutveckling och ett helt unikt marknadserbjudande i absolut framkant? Då har vi tjänsten för dig!

Vad får du som medarbetare hos RiseSmart?:
Vårt ansvar som arbetsgivare blir att stötta och uppmuntra dig under perioder av högtryck och att sporra och utmana dig när det finns mindre att göra, liksom att se till att din kompetensutveckling och utveckling går hand i hand med de förväntningar som finns på dig som kundansvarig. 
Detta gör vi genom en strukturerad inlärningsperiod, gedigen onboarding i världsklass, löpande teamarbete och inte minst koncernövergripande samarbete med kompetenta kollegor inom försäljning. Vi erbjuder också våra kollegor möjligheten att söka avlönade internationella volontärtjänster genom vårt samarbete med VSO. Att vi dessutom har härlig gemenskap, globala muskler, gott kaffe, trevliga förmåner – ja det ser vi som grädde på moset!


ansvarsområde.

I rollen som Business Partner hos oss arbetar du med att utveckla Randstad RiseSmarts affär i jakten på att bli marknadsledande. Du samarbetar i nära dialog med våra kunder, både befintliga och blivande. Med andra ord bedriver du  tjänsteförsäljning av våra produkter inom omställningsstöd, prestation och karriärutveckling – ett helt unikt erbjudande i absolut framkant som kommer revolutionera hur svenska företag jobbar med omställning och karriärutveckling. 

Som Business partner är du en konsultativ stöttepelare för både våra kunder och våra interna medarbetare och bidrar med kunskap om såväl produkt som kund – allt för att leverera lösningar i världsklass!
Det är också du som skapar grunden och förutsättningarna för ett framgångsrikt försäljningsarbete genom att identifiera prospekts, ständigt bearbeta marknaden och utveckla kundplaner med tillhörande aktiviteter. Du tar ständigt initiativ till nya kundrelationer och förvaltar befintliga för att skapa möjligheter till merförsäljning hos nya och befintliga kunder. Dessutom händer det att du bistår med din kunskap och kompetens i upphandlingsarbete.

Kort och gott blir du en efterlängtad nyckelspelare i vår organisation! 


arbetstider.

Detta är en heltidstjänst som löper tillsvidare med placering på vårt huvudkontor i Solna eller på vårt kontor i centrala Göteborg. Resor i tjänsten förekommer. 


kvalifikationer.


  •  Du har akademisk examen, gärna inom HR liksom egen erfarenhet av att jobba inom HR-området och erfarenhet av tjänsteförsäljning med goda resultat. 
  •  Du har erfarenhet av tjänsteförsäljning inom omställningsbranschen och kommer med ett befintligt nätverk av kunder och samarbetspartners.  
  •  Vi ser med fördel också att du har egen ledarerfarenhet eller har arbetat inom konsultbranschen tidigare, och i och med det har med dig förståelse för de frågor som uppkommer när man arbetar med personalfrågor. 
  • Det är dessutom starkt meriterande om du har tidigare praktisk erfarenhet av utvecklings- och omställningsarbete inom personalområdet.
  •  Personliga egenskaper vi värdesätter är förmåga att skapa förtroende, liksom ett konsultativt och affärsmässigt förhållningssätt till kunder, medarbetare och uppgifter.
  • Vidare är du resultatorienterad, driven, målinriktad och älskar känslan av nöjda kunder. Dessutom klarar du av balansen mellan att både kunna röra dig ledigt på ledningsgruppsnivå i större organisationer och samtidigt vara nyfiken inför mindre företags behov. 


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-09-19. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. 
För mer information om tjänsten kontakta gärna Regional Manager Anneli Giocondi via [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352540