Jobbet Business Partner till Randstad RiseSmart i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Partner till Randstad RiseSmart i Stockholm publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Varför gav du dig in på HR-området? 
Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor meningsfulla arbeten, en start i karriären 
- eller fortsättning på den som är. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos, och tillsammans med, våra kunder. 

Nu söker vi en likasinnad framtida kollega, med bred HR-bakgrund, som brinner för strategisk försäljning. Har du ett genuint intresse för människor och personlig utveckling och vill erbjuda kunder tjänster som gör skillnad för individ, grupp och organisation? Vill du arbeta med omställningsfrågor, prestation, karriärutveckling och ett helt unikt marknadserbjudande i absolut framkant? Då har vi tjänsten för dig!


ansvarsområde.

I rollen som Business Partner hos oss arbetar du med att utveckla Randstad RiseSmarts affär i jakten på att bli marknadsledande. Du samarbetar i nära dialog med våra kunder, både befintliga och blivande. Med andra ord bedriver du  tjänsteförsäljning av våra produkter inom omställningsstöd, prestation och karriärutveckling – ett helt unikt erbjudande i absolut framkant som kommer revolutionera hur svenska företag jobbar med omställning och karriärutveckling. 

Som Business partner är du en konsultativ stöttepelare för både våra kunder och våra interna medarbetare och bidrar med kunskap om såväl produkt som kund – allt för att leverera lösningar i världsklass!

Det är också du som skapar grunden och förutsättningarna för ett framgångsrikt försäljningsarbete genom att identifiera prospekts, ständigt bearbeta marknaden och utveckla kundplaner med tillhörande aktiviteter. Du tar ständigt initiativ till nya kundrelationer och förvaltar befintliga för att skapa möjligheter till merförsäljning hos nya och befintliga kunder. Dessutom händer det att du bistår med din kunskap och kompetens i upphandlingsarbete.
Kort och gott blir du en efterlängtad nyckelspelare i vår organisation! 


arbetstider.

Detta är en heltidstjänst som löper tillsvidare med placering på vårt huvudkontor i Solna. 
Resor i tjänsten förekommer. 


kvalifikationer.

• Du har akademisk examen, gärna inom HR, egen erfarenhet av att jobba inom HR-området och erfarenhet av tjänsteförsäljning med goda resultat. 
• Du har erfarenhet av tjänsteförsäljning inom omställningsbranschen och kommer med ett befintligt nätverk av kunder och samarbetspartners.  
• Vi ser med fördel också att du har egen ledarerfarenhet eller har arbetat inom konsultbranschen tidigare, och i och med det har med dig förståelse för de frågor som uppkommer när man arbetar med personalfrågor. 
• Det är dessutom starkt meriterande om du har tidigare praktisk erfarenhet av utvecklings- och omställningsarbete inom personalområdet. 
• Personliga egenskaper vi värdesätter är förmåga att skapa förtroende, liksom ett konsultativt och affärsmässigt förhållningssätt till kunder, medarbetare och uppgifter. Vidare är du resultatorienterad, driven, målinriktad och älskar känslan av nöjda kunder. Dessutom klarar du av balansen mellan att både kunna röra dig ledigt på ledningsgruppsnivå i större organisationer och samtidigt vara nyfiken inför mindre företags behov.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-01. Vänligen observera att vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten kontakta gärna Regional Manager Anneli Giocondi via [ Email address blocked ]  

För frågor rörande rekryteringsprocessen vänligen vänd er till HR Talent partner, Angelica Gustafsson på: [ Email address blocked ]

Referens

201307327

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till