Jobbet Business Line Finance Manager (vikariat) till Veolia Nordic har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Business Line Finance Manager (vikariat) till Veolia Nordic publicerad av Veolia Nordic AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en lyhörd och lösningsorienterad ledare som vill vara med och bidra till vår utveckling inom redovisning.

Veolia Nordic koncernen har under slutet av 2017 genomfört stora strategiska förvärv. Rollen som Business Line Finance Manager innebär att du arbetar med att utveckla, förbättra och att leda och coacha dina medarbetare och samarbetspartners i organisationen. Du säkerställer att processer & arbetssätt samordnas på bästa sätt inom affärsområdet.

Du rapporterar direkt till Nordic Finance Manager och har personalansvar för redovisningsteamet som består av fyra medarbetare. Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i Norrtull/Vasastan.

Din utmaning:

  • Leda och utveckla redovisningsavdelningen
  • Säkerställa att den dagliga processen fungerar såsom att organisera, planera den löpande redovisningen
  • Säkerställa att den löpande bokföringen upprättas enligt K3 och IFRS
  • Säkerställa att månadsbokslut och årsbokslut upprättas och dokumenteras korrekt
  • Likviduppföljning och likvidprognoser
  • Ansvarar för att redovisning, deklaration, inbetalning och rapportering sker i rätt tid med rätt belopp för olika skatter, så som bolagsskatt, moms och punktskatt
  • Utveckla och effektivisera redovisningsgruppens processer, arbetssätt och rutiner
  • Leda förändringar via digitalisering och automatiseringar inom ansvarsområdet
  • Delaktig i uppgradering av ERP-system, IFS
Vem söker vi?
Du är en ledare som visar vägen genom ett modernt och coachande ledarskap. Du är lyhörd och lyssnar till din personal och är en god kommunikatör såväl internt som externt.

För att lyckas i rollen som Redovisningschef ser vi att du har en civilekonomexamen eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning, samt någon erfarenhet av en ledande roll. Vidare har du goda kunskaper inom K3 och meriterande IFRS. Det är en fördel om du har erfarenhet från internationell miljö med stora flöden. Vi ser att du har god systemvana och besitter goda kunskaper i Excel. Utöver detta behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du analytisk, noggrann och nyfiken. Du tar initiativ och kommer med förbättringsförslag och har förmåga att implementera dessa från ord till handling. Vidare är du en flexibel person som gärna hjälper till där det behövs och trivs i ett högt tempo. Du trivs i en roll som innebär många kontaktytor och du har en god kommunikativ förmåga. Denna tjänst passar dig som brinner för siffror och som vill arbeta i en dynamisk internationell koncern med mål att fortsätta växa.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance, ansökan sker via www.dfindfinance.se

Detta är ett föräldravikariat med start i februari/ mars 2019 tom april 2020.

Välkommen med frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Carin Wall på 0729889007 alt. carin.wall@dfindfinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
Med över 169 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller Veolia lösningar inom energi, vatten, återvinning och underhåll som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia Nordic AB är moderbolaget för Veolias verksamhet i Norden som har en omsättning på ca 3,7 miljarder kronor och cirka 1 400 anställda. Verksamheten utgår ifrån 70 olika kontor i Sverige, Norge och Finland. Under 2017 växte Veolia genom förvärv från ca 2 miljarder till ca 3,7 miljarder i omsättning och har siktet inställt på fortsatt tillväxt. Som anställd på Veolia har du möjlighet att utvecklas på många olika sätt. Vi arbetar nationellt och internationellt med utbildningsprogram som ser till att våra anställda har rätt kunskaper och får möjlighet att utvecklas inom sitt yrke. Campus Veolia erbjuder utbildningar som utvecklar både dig och vår organisation. Karriär- och utvecklingsmöjligheterna inom koncernen är många.

Referens

201189571

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till