Jobbet Business Intelligence konsulter till Sogeti i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Business Intelligence konsulter till Sogeti i Stockholm publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Stockholm
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Inom Sogeti är Business Intelligence ett fokuserat satsningsområde som genomsyrar oss lokalt, nationellt och globalt. Nu gasar vi i Stockholm och tar ett starkare kliv framåt med fler och fler BI konsulter, alltid med fokus på att leverera högklassiga tjänster i teknikens framkant. Vi söker nu dig som vill ta denna satsning vidare och växa tillsammans med oss!


Business Intelligence för oss handlar främst om att skapa möjligheter för våra kunder att fatta bättre affärsbeslut, att förstå kundernas verksamhet och att lösa problem samt fokusera på kundnytta. Vårt främsta fokus är BI-verktyg inom Microsoft men som alltid är teknik underordnat kundnytta. På Sogeti finns BI-kollegor med stor erfarenhet och ett nätverk som du kan bidra och ta nytta av.


Som konsult inom Business Intelligence på Sogeti kommer du att hjälpa våra kunder både genom strategiska och operativa förbättringar.


Vi tror att du är en person som i någon form har arbetat med BI och som förstår hur bred denna kompetens är. I din ansökan får du gärna berätta vilka tidigare erfarenheter du har av BI området. Din huvudsakliga plattform är kanske Microsoft, Teradata eller någon annan av de stora aktörerna inom området. Du kanske även har erfarenhet av Splunk, ETL, Kuber och Rapporteringslösningar i någon form. Har du bankerfarenhet och kan slänga dig med termer som Informatica Powercenter och Mainframe är du dessutom extra spännande, men även utan denna kompetens ska då såklart höra av dig!.


Viktigast av allt är trots allt att du känner starkt för att arbeta som konsult, och att du är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och verksamheter!


Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Product & Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 26 000 kunniga kollegor i 15 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?


Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

24415

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till