Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

BUSINESS INTELLIGENCE KONSULTER jobb i Malmö på Hypergene

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
BUSINESS INTELLIGENCE KONSULTER på Hypergene

BUSINESS INTELLIGENCE KONSULTER

Hypergene Malmö, Skåne län Heltid

Hypergene är ett Tech-bolag på marknaden för beslutsstöd och verksamhetsstyrning. Med vår molnbaserade (SAAS) produkt för planering, uppföljning och analys hjälper vi våra kunder att styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. Just nu expanderar vi och söker därför BI-konsulter. Vill du vara med och skapa grymma kundlösningar och samtidigt arbeta i ett välmående företag som befinner sig på en stark tillväxtresa är detta världens chans. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! 

Om rollen

Som BI-konsult ingår du i vår Expert-services organisation där du arbetar med vår molnbaserade BI-plattform för verksamhetsstyrning.
 
Tillsammans med kunden skapar och implementerar du en lösning som gör kunderna effektivare och ger bättre förutsättningar att nå sina mål genom att bidra med insikter i verksamhetens data. Du har en ledande roll i projekten och kombinerar din verksamhetskunskap med din tekniska kompetens. Arbetet bedrivs oftast i projektform där du, ihop med projektledare, lösningsarkitekt och övriga konsulter, realiserar och förbättrar implementationen av Hypergene. Du arbetar parallellt med flera olika kunder och projekt/förvaltningsteam.
 
I rollen som BI-konsult skiljer sig arbetsuppgifterna åt och du arbetar både i projekt och med förvaltning. Arbetet kan innebära allt från att bygga integrationer och delta i förstudier och workshops till att arbeta med styrmodeller, datamodellering, sätta upp budget- och prognosprocesser och bygga rapporter.  

Tjänsten är på heltid med placering i våra moderna lokaler i Dockan (Västra hamnen) i Malmö. Du ingår i ett team om 11 personer och rapporterar till vår chef för Expert Services.

Om dig

Som person tror vi att du är en självgående och ansvarstagande problemlösare. Eftersom kulturen i gruppen handlar mycket om samarbete tycker du om att dela med dig av din kunskap och hjälpa andra.  Vidare trivs du i konsultrollen och strävar efter att leverera faktiskt värde till våra kunder genom att se behov av förändringar, våga ifrågasätta rutiner och hela tiden komma med förslag på förbättringar. Genom ditt engagemang och driv bidrar du både till din egen och kundernas utveckling. 

Kvalifikationer och personlighet

  • Några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Arbetat med adekvata Affärssystem/Ekonomisystem/Beslutsstödsystem/BI-verktyg
  • Erfarenhet av databasspråk SQL eller motsvarande
  • God kommunikativ förmåga
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Har arbetat som konsult och gärna med koppling till systeminföranden och utveckling
  • Har kunskap inom verksamhets- och ekonomistyrning och en god förståelse för ekonomisk uppföljning

Sist men inte minst är du en lagspelare som tycker om att dela med dig och bidra till kompetensutveckling samt bidrar till att vi som team tillsammans lyckas och skapar mervärde för våra kunder. Alla på Hypergene brinner för vår helt egenutvecklade produkt för verksamhetsstyrning och du som konsult är en viktig spelare för att säkra nöjda kunder med bra lösningar.

Om att arbeta på Hypergene

På Hypergene vill vi utmana och utveckla allt vi gör. Det gäller både vår produkt och hur vi ser på oss själva som företag och arbetsgivare. Vi tror på förändring genom mod och samarbete – att våga testa nya vägar och att göra det med stöd av varandra. Med det tankesättet har vi byggt ett företag där vi bryr oss om varandra och våra kunder och ett företag som är i stark tillväxt sedan många år tillbaka.

Frågar man medarbetarna om vad som det bästa med att arbeta på Hypergene lyfts ord som: hjälpsamhet, flexibilitet, prestigelöshet, produkten och alla kollegor. Som en del av oss får du dessutom spännande projekt, personlig utveckling och många sociala aktiviteter, alltifrån AWs och konferensresor till gemensamma löprundor och mycket annat som vi längtar tillbaka till nu när vi kan börja ses igen.

Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du kan arbeta hemifrån och från kontoret beroende på aktivitet och behov. Vi tror dock starkt att det fysiska mötet är viktigt för vår fortsatta framgång som team och företag.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in ett CV och ett motivationsbrev som besvarar frågorna:

  • Varför du vill arbeta som BI-konsult på Hypergene
  • Vad du framför allt tror att du kan bidra med som BI-konsult på Hypergene.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller [ Email address blocked ] alt. Helena Fransson på 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: [ Link removed ]

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. I dagsläget har vi ungefär 220 kunder, både inom privat och offentlig sektor. Oatly, TV4, Volkswagen, Länsstyrelserna, Göteborgs Stad och Lunds universitet är bara några av våra kunder. Företaget grundades 2000 och har de senaste åren utsetts till DI Gasell åtta gånger. Välkommen och läs mer om oss på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 464717