Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Intelligence Consultant till entreprenörsdrivna Drake Analytics jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Intelligence Consultant till entreprenörsdrivna Drake Analytics på Bravura

Business Intelligence Consultant till entreprenörsdrivna Drake Analytics

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du jobba i en entreprenörsdriven kultur som även präglas av att vilja ha roligt på jobbet? Som Junior Business Intelligence Consultant på Drake Analytics får du en gedigen onboarding in i Business Intelligence och din karriär- och kunskapsutveckling är högsta prioritet.

Om tjänsten

I rollen som Junior Business Intelligence Consultant får du möjlighet att utvecklas i en utmanande och omväxlande tjänst. Drake Analytics erbjuder dig att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor där du får ta en tongivande roll och utveckla färdigheter inom Business Intelligence, Data Analytics och Data Management. Du får arbeta som konsult med moderna BI-plattformar och verktyg samt utvecklas i en växande bransch.

Om företaget

Drake Analytics är ett oberoende konsultbolag och helhetsleverantör av Data Analytics och Data Management. Vi växer fort och är i dagsläget ca 30 konsulter med kontor i Linköping, Jönköping, Stockholm och Göteborg. Drake hjälper organisationer och företag att lösa komplexa affärsproblem med strategisk användning av data. Vi extraherar och transformerar data för att skapa end-to-end data pipelines. Vi orkestrerar hela kedjan från ingestion-mekanismer till dataarkitektur i dataplattformar fram till visualisering i Business Intelligence-plattformar. En stor del av vår verksamhet kretsar också kring att skapa AI- och maskininlärningsmodeller för att predicera framtiden baserat på historiska data.
Din karriär- och kunskapsutveckling är i första rummet. På Drake vill vi ge alla medarbetare möjlighet att växa. Vi hjälper varje individ med en individuell kunskapsutvecklingsplan och erbjuder alla medarbetare att avsätta tid för utbildning.

Alla medarbetare på Drake är konsulter. Vi är en nätverksinspirerad organisation utan hierarkier, vi är entreprenörsdriva och går in i uppgifter med mycket hjärta. På Drake Analytics får du stor frihet och flexibilitet men också ett betydande ansvar. Vi brinner för det vi gör och tycker livet är för kort för att ha tråkigt på jobbet. Hos oss är alla medarbetare betydelsefulla och det finns inga glastak som hindrar goda idéer. Våra konsulter har olika inriktning, men hela företaget kretsar kring Data Analytics och Data Management.

Arbetsuppgifter

Du får tidigt träffa kunder och ingå i olika projekt där du arbetar nära Drake Analytics kundföretag för att leverera innovativa tekniska lösningar. Du bygger på egen hand datavisualisering och analysverktyg för kundens verksamhet med stöttning från kompetenta och likasinnade kollegor. Du är delaktig i hela processen, från rekommendation av vilka mätningar verksamheten behöver, projektplanering, utveckling, driftsättning och utbildning av användare, till support och underhåll.

Du får även möjligheten att specialisera dig inom utvalda tekniker och tillsammans med dina kollegor arbeta för att fortsätta inspirera, lösa problem och utveckla Drake Analytics tjänsteutbud.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad utbildning som ingenjör inom exempelvis datateknik, industriell ekonomi med inriktning IT eller systemvetenskap
• Erfarenhet och intresse för dataanalys och datavisualisering
• Meriterande med kunskap och erfarenhet inom AI & Machine Learning
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• B-körkort
• Är ansvarstagande, driven och social och tycker om att hjälpa andra.

Vi letar efter dig som tycker om att hitta lösningar på utmanande uppgifter och som inte räds för att fråga om hjälp när det behövs. Som person är du ansvarstagande, nyfiken och motiveras av möjligheten att utvecklas. Du trivs i sociala situationer och har även ett stort tekniskt intresse. Därtill är du en lagspelare som uppskattar att dela dina kunskaper med andra och ser nyttan av att arbeta mot gemensamma mål. Utöver detta ser vi att du har ett genuint intresse för IT för att lyckas i rollen.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm/Jönköping/Linköping/Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: BI, Business Intelligence, Computer Science, development, Integartion, Qlik, datateknik, industriell ekonomi, systemvetenskap, dataanalys, datavisualisering, Drake, Drake Analytics, Stockholm, Jönköping, Linköping, Trainee, heltid, Göteborg

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3547701