Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Intelligence / Data Warehouse developer jobb i Perstorp på Perstorp

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Intelligence / Data Warehouse developer på Perstorp

Business Intelligence / Data Warehouse developer

Perstorp Perstorp Heltid

Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete på Perstorps globala IT-avdelning. Du får möjlighet att fördjupa dig i en global verksamhet och dess processer i samband med utvecklingen av Perstorps BI-lösning. Du kommer ha nära samarbete med dina trevliga och kunniga kollegor i BI-teamet samt med användare och beställare från verksamheten. Detta arbete innebär ofta att du får möjlighet att vara med i hela utvecklingsprocessen, från kravställning till implementation. 

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av och vill arbeta med Business Intelligence (BI), integration samt support och vidareutveckling av vår Data Warehouse (DW) miljö. Detta arbete innefattar:

  • utveckling/underhåll av ETL-flöden
  • utveckling/underhåll av analyskuber
  • utveckling/underhåll av rapporter
  • applikationsintegration

Vem är du?

  • Du har minst ett par års erfarenhet av utveckling av BI / DW lösningar.
  • Meriterande men inte ett krav är att du har erfarenhet av Microsofts databas och BI plattform (SQL Server, T-SQL, SSIS, SSAS, SSRS, Power BI).
  • Du gillar kombinationen av IT och verksamhet.
  • Du har högskole-/universitetsutbildning inom IT/systemvetenskap eller ekonomi.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas och trivas i den här rollen tror vi att du är en analytisk och kvalitetsmedveten person med ett strukturerat arbetssätt  som uppskattar detaljerna såväl som helheten. Vidare tror vi att du trivs med att samarbeta med andra och att du har förmågan att självständigt driva dina aktiviteter framåt.

Om avdelningen

Vårt BI-team består av fyra personer där vi har gemensam grundkompetens kombinerat med egna specialistområden – det gör att vi kompletterar varandra väl. Vi ingår i den globala IT-organisationen som består av ca 50 medarbetare, där merparten är placerade i Perstorp. Vi erbjuder professionella IT-tjänster inom områdena: BI, IT-support, infrastruktur, ERP och applikationsutveckling.

Övrig information

Tjänsten är placerad i Perstorp och gäller tillsvidare. Efter pandemins lärdomar tillämpar Perstorp idag en hybridmodell vad gäller distansarbete. För den här rollen kan vi erbjuda god flexibilitet och diskuterar gärna upplägg vidare i rekryteringsprocessen.

För mer information kring tjänsten kontakta Ulf Bengtsson-Sitar, Manager IT Applications, [ Email address blocked ]

Om Perstorp

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1498532