Jobbet Ingenjör med Lean Six Sigma Black Belt till Element har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ingenjör med Lean Six Sigma Black Belt till Element publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du en passionerad processutvecklare, beredd att ta marknadsledande Element Materials Technology till nästa nivå i sitt förbättringsarbete? Vi erbjuder en internationell roll med mycket erfarenhetsutbyte i världens största TIC bolag där det kommer finnas goda möjligheter till personlig utveckling och karriär.

Om företaget
Element is the best and most trusted testing partner in the world providing high value, critical services to the Aerospace, Transportation, Oil & Gas, Fire & Building Products and Infrastructure & Environmental sectors, where failure is not an option. Our purpose is a simple one. We make certain that all of the materials, products and devices we test, inspect and certify for our customers are always safe in their end application; are of marketable quality; are compliant with all relevant industry standards and regulations and are ultimately fit for purpose. Element’s expanded network of over 6,000 Engaged Experts are trusted by organizations to test and advise on the safety, quality, performance and compliance of their products, systems and operations. Read more sweden.exova.com/ and www.element.com/locations/europe/exova-linkoping-metech

Dina arbetsuppgifter
Vår ambition är att jobba enligt ett standardiserat arbetssätt med harmoniserade verktyg där ständiga förbättringar, effektivisering och LEAN genomsyrar verksamheten. Vi är bara i början och vi har kommit olika långt på våra olika siter/länder. För att uppnå en större effekt i förändringsarbetet behöver vi en person som kan ta det övergripande ansvaret, någon som kan skapa en förändringskraft ute i våra verksamheter. Du gör det genom att utbilda, coacha, skapa förståelse, skapa tydliga planer och peka ut mål och riktning samt följa upp att vi är på rätt väg. Ditt uppdrag blir att ta ledarskap och driva utifrån ”Business Improvement Program” främst för verksamheterna i Sverige, Danmark och Tyskland. Du kommer ha ett tätt samarbete med våra General Managers och Operational Managers när det övergripande programmet ska omvandlas till lokala planer för LEAN transformation. Du är den som målsätter samt följer upp resultatet av förändringsarbetet och tillsammans med ledarna för verksamheterna skapa en långsiktigt hållbar förändring. BIM sitter i divisionsledningen för Element Materials Technology, Calibration & Testing Nordics. Du rapporterar till Business Improvement Director och jobbar nära Division Director samt ingår i den globala gruppering bestående av kollegor som har samma uppdrag, Element Business Improvement Team och som leds av Business Improvement Director för Europa. Rollen innebär inte personalansvar.

Din profil
Du har gedigen erfarenhet av att driva förändringsarbete enligt Lean Six Sigma, troligen från ett större bolag med flera siter. Du har en relevant ingenjörsexamen och är certifierad Black Belt Lean Six Sigma. Vi vill att du har en gedigen systemkunskap och är en avancerad excelanvändare. Du ska ha kunskaper inom statistisk analys då uppföljning och mätning av relevanta KPI:er kommer vara en del av ditt ansvarsområde Du har troligen en bakgrund inom kvalité och har mycket god kännedom om ISO standarder så som ISO 9001, 14001 och 17025. För att lyckas bör du vara erkänt skicklig på att få med dig människor, att leda genom andra samt driva projekt. Du har ett strukturerat arbetssätt kombinerat med ett stort mått av pragmatism och du har ett starkt driv att lyckas uppnå de mål du satt. Rollen innebär att du reser ca 50% av din tid såväl inom Sverige som till våra verksamheter i Europa.

Ansökningsförfarande
Välkommen med din ansökan, vi påbörjar urval i vecka 33. Frågor besvaras av ansvarig rekryterare Lena Johansson på telefonnummer 0708-52 32 36 alt. lena.johansson@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3553

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till