SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Purchasing Business Development Manager på Toyota Material Handling

Purchasing Business Development Manager

Toyota Material Handling Mjölby Heltid
Ansök på företagets hemsida

Toyota Material Handling utvecklar och tillverkar materialhanteringslösningar i världsklass och är ett företag med ambitiösa klimatmål. Vill du vara med och utveckla samt digitalisera verksamheten på inköp? Då kan tjänsten som Purchasing Business Development Manager på Toyota Material Handling vara rätt för dig!

Vi på inköpsavdelningen står inför stora förändringar med avseende på digitalisering och verksamhetsutveckling. I takt med att inköpsportföljen utvecklas ökar behoven på analys, så vi tar rätt beslut för framtiden.

Som Purchasing Business Development Manager på Toyota kommer du att arbeta med:

 • Digitalisering
 • Verksamhetsutveckling
 • Supportera organisationen med analyser av data
 • Projekt

I tjänsten så kommer du jobba med samtliga avdelningar inom inköp samt ha kontakt inom hela företaget. Vi har dagliga behov av dataanalyser där det ofta är stora datamängder som hanteras. Du kommer jobba med digitalisering av inköpsdomänen, såväl som analyser och framtidsscenarier, baserat på funktionens behov via input från Inköps ledningsgrupp. Du kommer också att vara delaktig i flera olika projekt inom inköp samt utanför avdelningen.

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.

Till tjänsten som Purchasing Business Development Manager söker vi dig som har/är:

 • Eftergymnasial utbildning på antingen högskola/universitet
 • Erfarenhet kring affärssystem
 • Analytisk förmåga
 • Erfarenhet av analyser av olika data för att effektivisera processer inom inköp samt omvärldsbevakning
 • Erfarenhet av arbete projektteam för att utveckla inköpsprocesser
 • God erfarenhet av Excel, Power BI eller liknande system

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall senast 2022-06-07. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

 • Nikola Stan, Purchasing Director, 0739141268
 • Andrea Blixt, HR Business Partner, 0761054419

x
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2023-2180