Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Controller till välkänt bolag jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Controller till välkänt bolag på SJR AB

Business Controller till välkänt bolag

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vår kund som är stor inom sin bransch söker nu en Business Controller som kommer att arbeta nära produktägarna. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i mitten av augusti och sträcka sig minst 6 månader framåt. Kunden sitter i fina lokaler norr om stan.

Kunden är i en spännande fas och söker nu en Business Controller som kan stötta upp i denna förändringsresa som kunden är mitt i.  I rollen kommer du att på ett proaktivt sätt ansvarar för enhetens arbete med resultatuppföljning, prognostisering, budgetering, rapportering, uppföljning och kvalitetssäkring. I den här rollen rapporterar du till enhetens Head of Business Control.  Rollen innebär mycket eget ansvar inom sin del av bolaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Delta i och leda arbetet med prognos- och budgetarbete
  • Skapa analyser och rapporter av operationella och finansiella nyckeltal för produkten och kommunicera resultaten till ledningen och övriga verksamheten
  • Driva kostnadsförbättrande och effektiviserande åtgärder inom enheten
  • Delta i projekt inom verksamhetsstyrning och uppföljning
  • Stödja ledning och verksamhet vid investeringar genom att ta fram business case samt presentationsunderlag

Vem är du?
Universitetsutbildning som civilekonom och/eller civilingenjör el. motsvarande är ett krav. För att passa i rollen du har du minst fem års erfarenhet av att arbeta som controller eller liknande, med en extrem koll på dina siffror och en god förmåga att prioritera. Du har även dokumenterad erfarenhet av redovisning. En av dina uppenbara styrkor är Excel och du har stor vana vid att presentera finansiella resultat. Starkt intresse av att förstå en operativ verksamhet och hur affären drivs. Universitetsutbildning som civilekonom och/eller civilingenjör el. motsvarande är ett krav.

Vi tror att du är en analytisk och ansvarstagande person med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är driven och trivs med att arbeta i högt tempo med förmågan att prioritera och arbeta mot deadlines. Du är orädd och vågar driva på arbetet och komma med förändringar för ett bättre arbetssätt. Självklart har du även lätt för att skapa förtroende coh är en lagspelare som är social. 

Ansökan 
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-08-15

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Business Controll

 

Rekommenderade jobb

Business Controller till välkänt bolag
SJR AB Stockholm Heltid
Business analyst till bank i centrala Stockholm
SJR AB Stockholm Heltidsanställd
Finansiell redovisningsekonom till uppdrag hos stort försäkringsbolag
SJR AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1242040-254853