Jobbet Business Controller till TitanX Engine Cooling har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Business Controller till TitanX Engine Cooling publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du ekonom och har erfarenhet av att arbeta som Business Controller? Söker du dig nu till nya utmaningar? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Business Controller till vår kund TitanX. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller är:
- Sammanställning av ekonomiska rapporter.
- Uppföljning av resultat.
- Framtagande av mål och nyckeltal samt uppföljning av dessa.
- Support gentemot chefer på de olika fabrikerna.
- Föra analyser kring resultaten och de ekonomiska flödena och sätta prognoser framåt.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd av TitanX och du kommer att arbeta på deras huvudkontor i centrala Göteborg. Tjänsten är på heltid och är planerad att starta i augusti men det finns möjlighet att starta tidigare för dig som vill.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, t ex. civilekonom, nationalekonom eller företagsekonom.
- Ett par års erfarenhet av arbete som Business Controller.
- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
- Vana av att arbeta i affärssystem, extra meriterande om du arbetat i SAP.

Som person ser vi att du är självgående, driven och har ett moget förhållningssätt. Vidare drivs du av att prestera och är resultatinriktad. Du har ett affärssinne där du har förmågan att se affärsnyttan i varje enskild process.

Om arbetsgivaren:

TitanX Engine Cooling är ett av världens största leverantörer av kylarsystem till motor och transmission för kommersiella fordon. Företaget omsätter ca 2 miljarder kronor och har över 900 anställda. Kylningslösningarna levereras till både OEM och eftermarknaden. Huvudkontoret finns i Göteborg och produktion och utveckling sker i Linköping och Mjällby i Sverige, samt i USA, Brasilien, Kina och Mexiko. Sedan 2017 ägs företaget av indiska Tata Autocomp.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42607

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till