Jobbet Business Controller till STR Service AB i Landskrona har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Controller till STR Service AB i Landskrona publicerad av STR Service AB

Full-Time
Landskrona

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

STR Service AB behöver nu förstärkas med en affärsinriktad Business Controller, som kommer att ingå i koncernledningen och framför allt vara med och bygga en ny organisation.

Vill du vara med på STRs resa och utveckla en ny organisation?

STR Service präglas av en prestigelös och platt organisation, som dessutom har en öppen och stödjande atmosfär. De har en mycket god kommunikation mellan kollegor, vilket är av de bidragande faktorerna till deras framgång.


ansvarsområde.

Som Business Controller hos STR Service kommer du framför allt ansvara för att vara med och bygga en ny organisation, utveckla en affärsmodell internt och utveckla tjänster riktat mot medlemsföretag.

Koncernledningen, som STRs blivande Business Controller kommer att ingå i, kommer att bestå av följande blivande kollegor: VD (närmsta chef), HR-chef, Innovationsansvarig, IT-Media-chef och Service-chef.

Du kommer, förutom ovan nämnda, prissätta olika tjänster, vara delaktig i försäljnings- och marknadsföring av olika tjänster, utveckla såväl tjänster som produkter inom det ekonomiska området – affärssystem, bokföringstjänster etc. Dessutom kommer du att ansvara för att ta fram och utveckla KPI:er, nyckeltal, prognoser, uppföljning etc.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som business controller i en liknande roll samt du ska ha erfarenhet av konstruktion av dotterbolag.

Det är meriterande om du är civilekonom eller har motsvarande utbildning, erfarenhet av Excel, Affärssystem (t ex Pyramid) och erfarenhet av CRM-system (exempelvis Lime).

Du bör även ha erfarenhet av att utveckla olika tjänster och produkter samt vara affärsinriktad  och brinner för att göra affärer samt vara tekniskt kunnig. Du ska även ha god förmåga att kunna analysera.

Du ska vara affärsinriktad som person. Dessutom har du lätt för att se möjligheter och du ska vara strategisk, proaktiv och drivande som person. 

Dessutom är du självständig och prestigelös.

För att lyckas väl i denna roll bör du vara lösningsinriktad, ha en vilja och intresse av att utvecklas i rollen, viljan att lära sig rollen, organisationen, kollegorna, kulturen etc.


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar STR Service med Randstad Finance. Vid frågor kring rollen som Business Controller är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Elin Bjursten på [ Email address blocked ] eller 073-856 74 56 alternativt [ Email address blocked ] . Ansök via vår hemsida: [ Link removed ] Urval sker löpande.

Referens

201308519

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till