Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Controller till spännande företag i Mölndal! jobb i Göteborg på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Controller till spännande företag i Mölndal! på Amendo Bemanning

Business Controller till spännande företag i Mölndal!

Amendo Bemanning Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi för kunds räkning en erfaren Controller till en rekrytering. 

Som controller inom det här företaget i Mölndal Göteborg kommer du att arbeta i en familjär miljö, direkt under VD. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att:

• upprätta internrapportering till styrgruppen 

 • genomföra analyser, såsom intäkts-, kostnads- och marginalanalyser 

 • bistå med upprättande av extern rapportering 

 • utveckla processer och delta i projekt 

 • delta i budgetarbetet

Du kommer också få insikt i områden, såsom koncernredovisning (enligt IFRS), legal bolagsredovisning och resultatuppföljning. Vidare kommer du att fungera som ett bollplank till koncernredovisningsfunktionen. Du kommer även ha personalansvar för 2 personer.

Kulturen kännetecknas av en positiv och prestigelös attityd, snabba beslutsvägar, samarbete, högt tempo och kvalitetssäkrade leveranser on time.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi. Därefter har du ett par års erfarenhet från controlling i en större koncern alternativt motsvarande tid på revisionsbyrå.

Vi letar efter dig med god analytisk förmåga. Du har blick för detaljer men kan också växla till analys på en mer övergripande nivå. För att trivas i rollen ser vi också att du är noggrann, ansvarstagande och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Att hålla tidplaner och deadlines är en självklarhet för dig och du är mycket bra på att planera och organisera din arbetsdag. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift. Då vi har leverantörer från olika länder

Om företaget
Företaget ligger i Mölndal och ingår i en större koncern. Företaget är inne i en spännande fas och stark tillväxt! Mer information kommer om kunden vid intervjutillfället. 

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar företaget med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Hansson på [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1309695-269157