Jobbet Business Controller till spännande företag i Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Controller till spännande företag i Helsingborg publicerad av FMR - Din HR-Partner

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Vi på FMR ser till att företag och människor hittar varandra. Vi matchar kunder och kandidater som kommer att trivas ihop och utvecklas tillsammans. Det är ett roligt och utmanande uppdrag som kräver både teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet. Plus en hel del mod och envishet – både hos oss och hos de vi jobbar med. För att göra det enkelt har vi delat upp vårt erbjudande i rekrytering, personaluthyrning, second opinion, outplacement och tester. Vi är som bäst inom industri, teknik, bygg och fastighet men jobbar även inom andra branscher. Oavsett bransch arbetar vi med både starka tjänstemän och smarta arbetare.

Till vår trevliga kund inom maskin- och lastbilstransporter i Helsingborg söker vi nu en affärsinriktad och proaktiv Business Controller med redovisningskunskaper som skall som arbeta strategiskt såväl som operativt med utveckling och rapportering av ekonomin/business controlling för verksamheten. Tjänsten är en tillsvidaretjänst där du blir anställd av vår kund.

Huvudsakliga ansvarsområden
Som Business Controller hos vår kund kommer du att fungera som verksamhetens och styrelsens ekonomiska expert. Du jobbar dagligen aktivt och på eget initiativ med analyser och rådgivning av det ekonomiska läget och lägger fram förslag om vilka åtgärder som behövs för att utveckla verksamheten både ekonomiskt, affärs- och processinriktat. Du kommer att ha en nyckelbefattning som sekreterare i styrelsen där du också har som uppgift att förmedla ekonomisk information, analyser, actions-plans, etc. Vidare stöttar du verksamheten med finansiell uppföljning, budgetprognoser, mm. Du kommer också att arbeta med bokslut och redovisning kopplat till controllerfunktionen. Till din hjälp har du en ekonomiassistent som stöttar i den löpande redovisningen och övriga administrativa uppgifter. Du rapporterar direkt till VD och sitter med i ledningsgruppen.

Vem söker vi?
Till den här tjänsten söker vi en person med relevant högskoleutbildning med mer än 3 års erfarenhet som business controller och gedigen erfarenhet av redovisning/revision såsom budget, uppföljning, prognos, bokslut och rapportering. Du är van vid att arbeta verksamhetsnära och skapa processer. Vidare har du ett stort affärsintresse och förstår hur olika delar hänger ihop inom affären och redovisningsområdet. Du har goda kunskaper inom lagar- och avtal, ekonomi- och rapportsystem samt Excel.

Personliga egenskaper
Din personlighet är en viktig framgångsfaktor för vår kund. Du är en positiv och prestigelös teamspelare med mycket energi som blickar framåt och arbetar proaktivt och lösningsorienterat. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt håller god kvalitet på det arbete som du utför. Du har gott ordningssinne och fungerar i ett högt arbetstempo och i en miljö som är präglad av tillväxt och där förändring är en del av vardagen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder bred och varierad roll med mycket ansvar och bra villkor där du själv har stora möjligheter att påverka tjänstens innehåll och utvecklingen framåt.

Ansökan
För mer informationen tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Littorin på FMR. Du når Kajsa på 0706-89 90 51 eller kajsa.littorin@fmr.nu. Urval sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Referens

857_GS_FMR

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till