Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Controller till SECITS i Stockholm jobb i Stockholm på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Controller till SECITS i Stockholm på Michael Page

Business Controller till SECITS i Stockholm

Michael Page Stockholm Heltid

Till följd av SECITS goda tillväxt samt tillväxtplaner rekryterar nu Michael Page Finance & Accounting en ambitiös och prestigelös Business Controller. I rollen kommer du att rapportera till CFO och även jobba nära deras VD och COO, du förväntas bidra med din starka analys- samt IT förmåga (dvs Excel och databaser).

Information om kunden

Secits är Sveriges enda företag specialiserat på övervakningskameror och kameraövervakningstjänster. Secits levererar anpassade kamerasystem och tar ansvar för att varje kund får en lösning efter sina behov. Secits erbjuder även lösningar med avancerad videoanalys som ger kameraövervakningen en helt ny dimension.

Bland Secits kunder finns både myndigheter och företag med mycket höga krav på driftssäkerhet, prestanda och sekretess. På Secits finns lösningar som ger mycket hög IT-säkerhet. Secits kan också hjälpa dig med frågor som rör tillstånd för kameraövervakning, kamera-övervakningslagen, GDPR och personsekretess.

Läs mer på: www.secits.se

Beskrivning

Till följd av SECITS goda tillväxt samt tillväxtplaner rekryterar nu Michael Page en ambitiös och prestigelös Business Controller. I rollen kommer du att rapportera till CFO och även jobba nära deras VD och COO, du förväntas bidra med din starka analys- samt IT förmåga (dvs Excel och databaser).

Som Business Controller kommer du stötta företagets VD, CFO samt COO med:

 • Analys och rapportering av KPI:er, kostnader samt resultat
 • Finansiellrapportering och framtagande av rapporter
 • Livscykel- samt verksamhetsanalys
 • Budget- samt prognosarbete
 • Upphandlingsstöd
 • Processförbättring relaterad till Controlling samt ERP
 • Business Cases
 • Löpande redovisning och bokföring

Sökandes profil

Vi söker dig som är driven och förändringsbenägen, har höga ambitioner och trivs i en miljö som erbjuder högt tempo samt stora utvecklingsmöjligheter. Utöver det söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet inom följande kompetenser:

 • Har minst en kandidatexamen inom relevant område (Business Administration eller ekonomi).
 • 2-3 års erfarenhet inom controlling.
 • Du har en hög ambitionsnivå samt driv och vill vara en del av en högpresterande miljö med fokus på förändringsarbete.
 • Du bör ha en stark analys- samt kommunikationsförmåga.
 • Systemkunskap: vi söker dig som är en stark användare av Microsoft Office, specifikt MS Excel och med stort intresse för att skapa användbara filer som verktyg.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med databaser (t.ex. SQL) och stora datamängder.
 • Det anses vara meriterande om du har erfarenhet av redovisning, ekonomistyrning och/eller avtalstolkning.

Jobberbjudande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2021-10-06, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Michael Page Finance & Accouting, ansökan sker via www.michaelpage.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Gyllendahl på +46 73-074 86 26,

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interima uppdrag. I nästan 45 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 156 kontor i 36 länder runt om i världen.

Michael Page som är en del av PageGroup har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -092021-3568176